Podobne tematy
- guest-1727465352
- Ciąża po poronieniu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialysmy testować w styczniu A ja mam takie przeczuje że jednak mnie @ nawiedzi hehe. No zobaczymy [emoji16]
Wywoływana, narazie plamki.@coco07 kochana Ty stosowalas tabletki podpowiedź mi ile razy dziennie i od kiedy zacząć brać od pierwszego dnia@? Mam tabletki z olejem wiesiołka i lnu.
@Dagmarka1991 wywoływana czy sama przyszła?
Na spokojnie podchodzę. Mam lekturę. Był to super pomysł. Rozluźniłam się.@Dzoana88 ja jeszcze nie mam @ czekam do23 ale raczej też przyjdzie kiedyś jeszcze będziemy testować
@gigi_ czyli tak samo jak olej Oki dzięki za pomoc
@Dagmarka1991 to pewnie niedługo się rozkręci. Może następne cykle będą już w normie albo dwie kreseczki
Moim zdaniem raczej chyba nie warto. Jeśli ostatnio nie przechodziłaś zapalenia dróg moczowychDziewczyny, czy warto zrobić posiew moczu? Nigdy nie miałam robionego posiewu.
Ja miałam ostatnio badanie moczu ogólne robione w marcu ubiegłego roku. Może warto by powtórzyć mocz badanie ogólne + posiew?