roki_1991
Fanka BB :)
Jeśli ginekolog pobiera wymaz i daje do badania pod kątem tych rzeczy to takA w wymazie u ginekologa takie rzeczy wychodzą? Bo mi z krwi też ujemne wyszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli ginekolog pobiera wymaz i daje do badania pod kątem tych rzeczy to takA w wymazie u ginekologa takie rzeczy wychodzą? Bo mi z krwi też ujemne wyszło
No i super! Jak zobaczysz dziecko z rumieńcami na twarzy jakby dostało w twarz to uciekaj jak najdalej [emoji4]Dzień dobry. Melduję się z wynikami:
Parvowirus IGG - ujemny
Parvowirus IGM - ujemny
Pozdrawiam! :-)
Mam tyle emocji w sobie ze na zmianę śmieje się u płacze Ja dzisiaj uwierzyłam ze się uda. Nie wiem dlaczego ale już teraz wiem ze na milion procent będzie dobrze. Jakoś tak odeszły obawy Kocham nad życie mojego Synusia i córeczkę w niebie i wiem ze razem pokonamy wszystko@kb.karola90 kochana cieszę się bardzo że jest jak jest bo jest dobrze i tak ma być Antos już wielki chłop dobrze ze dostaniesz ten steryd to będzie jakieś zabezpieczenie w razie w
@Destino [emoji173] :*@hona do niedawna byl wzgledny spokoj. Ladnie jadla, przybierala na wadze. Dzis spadla z wagi i okazalo sie, ze ma dysplazje oskrzelowo-plucna. Postaraja sie poprawic wydolnosc oddechowa, tylko, czy sie uda?