reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 trzymam kciuki żeby jednak ta szyjka jeszcze trochę wytrzymała i zrobiła ci taka miłą niespodziankę jak na święta :)
U mnie okej poza tym że katar mnie straszny męczy od tygodnia. Ale mała codziennie daje o sobie znać więc trochę mi lżej. Też byłam na ip ostatnio bo miałam schiza o szyjke, ale wszystko okej. U mnie dziś 24+5 więc jestem dwa tyg za tobą ;) za tydzień wizyta i jestem ciekawa ile moja kluseczka waży :)

@Oczekujaca123 a ty jak tam??
Ja już nie mam siły na tą moją szyjkę. Już nawet nie mam siły płakać. Odliczam każdy dzień u marze ze dotrwam do tygodnia z 3 z przodu :) a co się działo ze pojechałaś sprawdzić szyjkę?

reklama
@kb.karola90 rozumiem cię doskonale, też mam jakieś takie coś w głowie że 3 z przodu bezpieczniejsze....
Wiesz co bardzo bolały mnie plecy na dole i trochę bolał brzuch. A ze ból pleców taki sam mam zarówno od kręgosłupa jak i przy @ przy skurczach, to oczywiście sobie wmówiłam że na pewno skraca mi się szyjka.... No na szczęście nie miałam racji i wielkie uff było ;)

@Jivka kochana u nas też wtedy udało się za pierwszym razem ale bez spiny i myślenia o tym. Teraz staramy się drugi cykl i być może będzie kolejny. Nie ma co się martwić. Nie myśl o tym i wrzuć na luz :) może będzie tak, że faktycznie zagnieżdżane trzymam kciuki :*

@kb.karola90 mam nadzieję, że znowu będzie miła niespodzianka jak na święta :) trzymam za Was kciuki ❤️

@kb.karola90 rozumiem cię doskonale, też mam jakieś takie coś w głowie że 3 z przodu bezpieczniejsze....
Wiesz co bardzo bolały mnie plecy na dole i trochę bolał brzuch. A ze ból pleców taki sam mam zarówno od kręgosłupa jak i przy @ przy skurczach, to oczywiście sobie wmówiłam że na pewno skraca mi się szyjka.... No na szczęście nie miałam racji i wielkie uff było ;)
Całe szczęście ze wszystko ok :) Tobie się też tak ciągnie czas? Ja już na łeb dostaje :( jeszcze to leżenie mi nie pomaga. Teraz juz mozliwe ze zostane do końca w szpitalu wiec juz w ogóle kota tam dostane...

@Jivka kochana u nas też wtedy udało się za pierwszym razem ale bez spiny i myślenia o tym. Teraz staramy się drugi cykl i być może będzie kolejny. Nie ma co się martwić. Nie myśl o tym i wrzuć na luz :) może będzie tak, że faktycznie zagnieżdżane trzymam kciuki :*

@kb.karola90 mam nadzieję, że znowu będzie miła niespodzianka jak na święta :) trzymam za Was kciuki ❤️
Dziękuję Ci bardzo :) ja za Ciebie też cały czas trzymam kciuki:)

Całe szczęście ze wszystko ok :) Tobie się też tak ciągnie czas? Ja już na łeb dostaje :( jeszcze to leżenie mi nie pomaga. Teraz juz mozliwe ze zostane do końca w szpitalu wiec juz w ogóle kota tam dostane...
Teraz faktycznie od poprzedniego tygodnia siedzę w domu praktycznie cały czas, więc już mnie nosi. Ciągnie mi się w sumie od samego początku tak na prawdę. A jeszcze taka zima więc nawet nie mam jak się dostać do cywilizacji więc nudno...
Kochana, wytrzymasz szpital jeśli to będzie miało być dla dobra Antosia ;)

Teraz faktycznie od poprzedniego tygodnia siedzę w domu praktycznie cały czas, więc już mnie nosi. Ciągnie mi się w sumie od samego początku tak na prawdę. A jeszcze taka zima więc nawet nie mam jak się dostać do cywilizacji więc nudno...
Kochana, wytrzymasz szpital jeśli to będzie miało być dla dobra Antosia ;)
Pewnie ze wytrzymam. Nawet jakby mnie tak do góry nogami trzymali to dla synusia wytrzymam wszystko. Ale niestety musze przyznać ze jest mi naprawdę ciężko. Ale kompletuje już wyprawkę. Wszystko mam wybrane. Pokój nawet na kartce rozrysowany :D

Czesc Dziewczynki :) Dawno mnie tu nie bylo ale jakos nie umiem sie przyzwyczaic do tego nowego imidzu :) Pozdrawiam i całuję- razem z miesiecznym juz Mateuszkiem :)
Śliczniutki
P.s. spodnie brudne hehehe ale za to jaki burak był wcześniej smaczny:D
20190115_183157.jpeg

@kb.karola90 dobrze że idziesz do szpitala, będziesz spokojniejsza i pod dobrą opieką [emoji4]

@roki_1991 nie martw się ruchami, ja córkę całą ciążę bardzo mało czułam, ale była ułożona posladkowo, dziś ma 6 lat i energii za dwójkę [emoji4]

@Takaja123 wiem że trzeba wyluzować ale wiesz jak jest [emoji14] ten cykl dopiero był normalny w miarę i nawet okres boli jak zawsze [emoji44] Już lecę na ibupromie bo nie daję rady. Ten poprzedni tylko lekko ćmiło i nawet skrzepow nie było...

reklama
Do góry