reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Jestem po wizycie. Szyjka wg jego super sprzętu ma 6.18cm i jest jakis nawet widoczny miesien / zwieracz ktory pomaga utrzymywac szyjke. Zgodnie z zaleceniem wizyty mam miec co tydzien i wtedy mozna wylapac rozwarcie lekki czy skrocenie i wtedy szew. Teraz nie widzi powodu , boi sie ingerowax w tak dluga szyjke. On duzo szyjek widzial alw takiej to jeszcze nie. Wiec wydaje mu sie, ze mialam skurcze ktorych nie czulam spowodowane infekcja. Przy wizytach co tydzien bede spokojniejsza.Ja brałam i biorę miovarian zalecił mi p dr ma kwas foliowy,myo-inozytol i witaminy polecany przy pcos dla zachowania właściwej równowagi hormonalnej. Czy któraś z Was brała macie jakieś opinie
Lu_cy
Super wieści :-) możesz trochę odetchnąć. A wizyty u niego czy u twojej ginekolog?Jestem po wizycie. Szyjka wg jego super sprzętu ma 6.18cm i jest jakis nawet widoczny miesien / zwieracz ktory pomaga utrzymywac szyjke. Zgodnie z zaleceniem wizyty mam miec co tydzien i wtedy mozna wylapac rozwarcie lekki czy skrocenie i wtedy szew. Teraz nie widzi powodu , boi sie ingerowax w tak dluga szyjke. On duzo szyjek widzial alw takiej to jeszcze nie. Wiec wydaje mu sie, ze mialam skurcze ktorych nie czulam spowodowane infekcja. Przy wizytach co tydzien bede spokojniejsza.
Takaja123
@Oczekujaca123 super, widać, że zna się na rzeczy, a jak masz wizyty co tydzień to nie masz co się martwić oby szyjka pozostawała bez zmian do końca :*
roki_1991
@Oczekujaca123 kochana powiedz mi jakie ty miałaś dzień przed trafieniem do szpitala z synkiem objawy? Bo kojarzę że coś mówiłaś ale nie pamiętam co.... A sama mam właśnie schizy...
Oczekujaca123
Do swojej gin mam chodzic na kontrole, ale ona mi napisala ze te wizyty co 2 tyg to jest ok.. i tera nie wiem czy jeszcze sobie innego nie znalezc. Tylko czy ma sens maltretowac ta szyjke co tydzien ? I czy ma sens u roznych lekarzy? ... eh. Sama nie wiem... co robić.@Oczekujaca123 kochana powiedz mi jakie ty miałaś dzień przed trafieniem do szpitala z synkiem objawy? Bo kojarzę że coś mówiłaś ale nie pamiętam co.... A sama mam właśnie schizy...
Ja nie mialam objawow. Potem jak sie doszukiwalam co sie dzialo to kilka dni czesniej mialam pulsacje w dole brzucha myslalam ze to ruchy a moze to byly skurcze.. no ale nie dowiem sie. Bolaly mnie plecy.... tyle...
Takaja123
@Oczekujaca123 uważam, że lepiej trzymać się jednego lekarza, a takie "grzebanie" też nie jest dobre, a na infekcje trzeba uważać
@roki_1991 kochana na pewno jest wszystko dobrze. Ale jeśli coś Cię niepokoi skontaktuj się z lekarzem zawsze to jeden stres mniej :*
@roki_1991 kochana na pewno jest wszystko dobrze. Ale jeśli coś Cię niepokoi skontaktuj się z lekarzem zawsze to jeden stres mniej :*
G
gosc19
Gość
Ja biorę.. pierwszy miesiąc więc zobaczymy
Dziewczyny czy któraś brała lub bierze Ovarin? Jakieś opinie? Czy działa?
Kaśka00
Zaciekawiona BB
Ja czekam na dostawęJa biorę.. pierwszy miesiąc więc zobaczymy
reklama
@Oczekujaca123 Tak samo mi się wydaje że lepiej aby trzymać się jednego lekarza. Ale zrobisz jak uważasz.