1
183785
Gość
Miłego dnia!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki i też życzę miłego dnia.Miłego dnia!
Miłego dnia ! Ja dziś niestety @ dostałam... Także zaczynamy kolejny cykl starań...Dzięki i też życzę miłego dnia.
To jest nas coraz więcej w styczniowym staraniu.Miłego dnia ! Ja dziś niestety @ dostałam... Także zaczynamy kolejny cykl starań...
Trzymamy kciukiHejka jestem dokładnie rok po poronienia. Rok temu otrzymałam tu wiele wsparcia. Minął tak a ja znowu podejrzewam ciąże [emoji4] aczkolwiek wczoraj był termin @ robiłam 2 testy ale przed terminem, były negatywne.
Objawów ani ciążowych ani okresowych. Seks był w dni płodne. Więc szansę mamy spore.
Jutro testuje [emoji4][emoji4]
Pozdrawiam
Wow już 32tc? Kiedy to zlecialo jak się w ogóle czujesz?Dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze starania wkoncu się uda. Ja rok temu 6stycznia zaczęłam plamic 9 stycznia miałam zabieg a teraz jestem w 32 tygodniu ciąży więc zawsze trzeba w to wierzyć że się uda pozdrawiam i mocno trzymam kciukasy za Was
Wow ale to zlecialo kogo nosisz w brzuszku?? Pochwalisz się nam? ?Dziewczyny trzymam mocno kciuki za Wasze starania wkoncu się uda. Ja rok temu 6stycznia zaczęłam plamic 9 stycznia miałam zabieg a teraz jestem w 32 tygodniu ciąży więc zawsze trzeba w to wierzyć że się uda pozdrawiam i mocno trzymam kciukasy za Was
Cześć dziewczyny. Jestem tu od jakiegoś czasu i obserwuje Wasze wpisy ale nie miałam potrzeby wypowiadania się.☺ Jednak te wasze wpisy dały mi trochę siły.
Krótko o mnie... W wieku 22 poronilam moja 1 ciążę w 10tc. Byłam w rozpaczy. Nie zdawałam za dużo pytań lekarzowi bo za bardzo nie wiedziałam jakie. Wszystkie badania by ok , jedynie Tokspoplazmoza wyszla przy ostatnim badaniu. Nie za bardzo wiedzialam dlaczego 2 zdrowym mlodym ludzia moze sie cos takiego przytrafic. Była to moja 1 ciąża i 1 poronienie. Stało się to w sierpniu ubiegłego roku. Od grudnia staramy się z partnerem nadal. I tak dziś 30 dc test negatywny... jutro powinnam dostać @ i wszystko wskazuje na to że tak bedzie ( ogromny ból brzucha i sluz skapy A jak już to biały. Powiedzcie proszę jakie znaczenie ma dla Was acard. W ogóle nie jestem w temacie. A nie moge między postami doszukać się odpowiedzi. Będę wdzięczna.
Dla wszystkich dziewczyn które niedawno przez to przeszły... Trzymajcie się! Wiem że jest ciężko. Dopuszczajcie do siebie wsparcie Damy radę!