To tak jak ja. 7 lub 8 stycznia powinna przyjśćTak..
reklama
roki_1991
Fanka BB :)
@coco07 ja wróciłam dopiero co do pravy i nie miałam zaświadczenia o zakończonym leczeniu, powiedziałam że poroniłam i byłam na macierzyńskim i tyle. Więcej nie pytali bo i tak płakałam jak to mówiłam...
@Malaga00 to straszne co piszesz [emoji3525] Pozwij tą lekarkę i opisz ją na znanylekarz [emoji44]
Jeśli zwolnienie było dłużej niż 30 dni to musiałaś iść na badania do medycyny pracy czyli mieć to zaświadczenie od lekarza o zakończonym leczeniu. Jeśli byłaś na macierzyńskim to sprawa może wyglądać inaczej, tu się nie znam.
To na prawdę nie jest takie złe i straszne zrobimy wszystko dla naszych maluchów. Ja sobie już 4 miesiące i nie ma żadnego problemu@Dagmarka1991 tez jestem ciekawa o miała na myśli. Powiem Wam, że odkąd wyszło mi, że mam brać heparyne jestem przerażona tym faktem i jak poradzę sobie z tymi zastrzykami. Ale jeśli ma to pomoc to zrobię wszystko
Co w ogóle u ciebie kochana? Jak się czujesz?? Który to już tc?Jak już trzeba zrobić ten zastrzyk to się o tym nie myśli. Też się bałam co to będzie a wcale nie jest to takie straszne :-)
G
gosc19
Gość
U mnie 11To tak jak ja. 7 lub 8 stycznia powinna przyjść
G
gosc19
Gość
Chociaż po cichu liczę Ze nie przyjdzie [emoji23]To tak jak ja. 7 lub 8 stycznia powinna przyjść
Z jednej strony chcialabym aby przyszła wtedy pewność że torbiela nie ma a z drugiej jak nie przyjdzie i da 2 kreski też będę szczęśliwa.Chociaż po cichu liczę Ze nie przyjdzie [emoji23]
G
gosc19
Gość
[emoji4]Z jednej strony chcialabym aby przyszła wtedy pewność że torbiela nie ma a z drugiej jak nie przyjdzie i da 2 kreski też będę szczęśliwa.
Jeśli chodzi o kontrolne badania lekarskie, to po urlopie macierzyńskim nie muszą być wykonywane. Ale jeśli przed tym urlopem było się na zwolnieniu dłużej niż 30, to wówczas trzeba je wykonać (tak samo jeśli w trakcie macierzyńskiego poprzednie badania okresowe straciły ważność).
Lu_cy
U mnie 16tc, wczoraj byłam na ip bo jakoś brzuch mi się wypychal. Ale jest wszystko w porzadku, szyjka 6cm także nie martwię sięJeśli zwolnienie było dłużej niż 30 dni to musiałaś iść na badania do medycyny pracy czyli mieć to zaświadczenie od lekarza o zakończonym leczeniu. Jeśli byłaś na macierzyńskim to sprawa może wyglądać inaczej, tu się nie znam.
To na prawdę nie jest takie złe i straszne zrobimy wszystko dla naszych maluchów. Ja sobie już 4 miesiące i nie ma żadnego problemu
Co w ogóle u ciebie kochana? Jak się czujesz?? Który to już tc?
1
183785
Gość
Hej. Ja byłam w labie rano. Czekam na wyniki na podstawowe pierwiastki. Podobno mają być dzisiaj. Zobaczymy. Już patrzą się na mnie, jak na wariatkę.
reklama
coco07