Takaja123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze kilka badań na własną rękę i kończę. Będą tylko te zlecone przez lekarzy.@Dagmarka1991 @coco07 dziewczyny super że wszystko w porządku.
Teraz dziewczyny do dzieła.
A bete co sprawdzi czy już spada.
Długo się czeka w Diagnostyce. Ja też czekam na resztę wyników.Hej dziewczyny! Witam się po przerwie, wróciłam do pracy i czasu mi brakuje [emoji4] @Dagmarka1991 @coco07 bardzo pozytywne wieści [emoji4] Ja ciągle czekam na wynik mojego parwowirusa, pewnie przez to wolne im się opóźnia...
@Niepatrzwstecz trzymam kciuki żeby to plamienie jednak oznaczało dwie kreseczki [emoji16]
@Oczekujaca123 kciuki trzymam za wizyty [emoji110]
Ania witaj. A jakie leki bierzesz. Powalcz może o progesteron bo jest malutki. Myśl pozytywnie u mnie udała się dopiero 6 ciążaHej mogę się do dołączyć?
Jestem Ania, kilka dni temu stuknęła mi ta magiczna 30. W nowy rok rok zrobiłam test i wyszła druga blada kreseczka. Wczoraj beta 62,32 i progeteron 14,50. Dzisiaj już świruje bo brzuch dosyć mocno brzuch i od razu czarne wizję w głowie
Jestem sumie po 3 stratach, w 2011r 28tc, w 2016r 7tc i teraz pod koniec października w 6tc "poleciało". Mam też prawie 6letniego pyskatego cudano i teraz 5 ciąża. Chciałabym się obudzić za 8mcy i mieć już dzidziula w ramionach
![]()