reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hej dziewczyny! Witam się po przerwie, wróciłam do pracy i czasu mi brakuje [emoji4] @Dagmarka1991 @coco07 bardzo pozytywne wieści [emoji4] Ja ciągle czekam na wynik mojego parwowirusa, pewnie przez to wolne im się opóźnia...
@Niepatrzwstecz trzymam kciuki żeby to plamienie jednak oznaczało dwie kreseczki [emoji16]
@Oczekujaca123 kciuki trzymam za wizyty [emoji110]

Hej dziewczyny! Witam się po przerwie, wróciłam do pracy i czasu mi brakuje [emoji4] @Dagmarka1991 @coco07 bardzo pozytywne wieści [emoji4] Ja ciągle czekam na wynik mojego parwowirusa, pewnie przez to wolne im się opóźnia...
@Niepatrzwstecz trzymam kciuki żeby to plamienie jednak oznaczało dwie kreseczki [emoji16]
@Oczekujaca123 kciuki trzymam za wizyty [emoji110]
Długo się czeka w Diagnostyce. Ja też czekam na resztę wyników.

Hej mogę się do dołączyć?
Jestem Ania, kilka dni temu stuknęła mi ta magiczna 30. W nowy rok rok zrobiłam test i wyszła druga blada kreseczka. Wczoraj beta 62,32 i progeteron 14,50. Dzisiaj już świruje bo brzuch dosyć mocno brzuch i od razu czarne wizję w głowie ;)
Jestem sumie po 3 stratach, w 2011r 28tc, w 2016r 7tc i teraz pod koniec października w 6tc "poleciało". Mam też prawie 6letniego pyskatego cuda ;) no i teraz 5 ciąża. Chciałabym się obudzić za 8mcy i mieć już dzidziula w ramionach ;)

Witaj @Ann89 bardzo mi przykro z powodu strat.
Gratuluję dwóch kresek. I myśl pozytywnie. Będzie wszystko dobrze.
A robiłaś badania jakieś bo stratach ?

Hej mogę się do dołączyć?
Jestem Ania, kilka dni temu stuknęła mi ta magiczna 30. W nowy rok rok zrobiłam test i wyszła druga blada kreseczka. Wczoraj beta 62,32 i progeteron 14,50. Dzisiaj już świruje bo brzuch dosyć mocno brzuch i od razu czarne wizję w głowie ;)
Jestem sumie po 3 stratach, w 2011r 28tc, w 2016r 7tc i teraz pod koniec października w 6tc "poleciało". Mam też prawie 6letniego pyskatego cuda ;) no i teraz 5 ciąża. Chciałabym się obudzić za 8mcy i mieć już dzidziula w ramionach ;)
Ania witaj. A jakie leki bierzesz. Powalcz może o progesteron bo jest malutki. Myśl pozytywnie u mnie udała się dopiero 6 ciąża :)
Ciesza mnie wasze dobre wiadomości ;)

reklama
Do góry