Kochana znowu mam problem z mężem@nafoczka a jak u ciebie? Wróciłaś już do żywych?![]()
A ty skarbie dajesz rady?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana znowu mam problem z mężem@nafoczka a jak u ciebie? Wróciłaś już do żywych?![]()
Przepiękne imię. Od początku chciałam Wiktorie no i został Wiktor@nafoczka pamiętam pamiętam. Kurde, faktycznie ciężko... Wierzę że się o niego boisz, to normalne, ale musisz wierzyć że będzie dobrzea co lekarze mówią na ten temat? Jakiś plan na niego mają czy coś? No bo chyba nie zostawią go samemu sobie....
U nas wczoraj były polowkowe i mamy zdrową dziewczynkęwłaśnie leżę w łóżku i czuje jak fika kochany skarb mój
odwazylam się w końcu kupić dziś kilka ciuszków dla malutkiej i takie cudne uczucie to jest ze hej. Mam nadzieję że teraz już będzie dobrze i nasza Wiktoria przywita nas za 4 miesiące cała i zdrowa
![]()
Badanie progesteronu w pierwszej fazie cyklu jest totalnie bez sensu, bo wtedy on o niczym nie świadczy. Trzeba zrobić 7dni po owu żeby potwierdzić czy ta owu byłaA ten progesteron aż tak trzeba dokładnie 7 dni po owu zrobić. Jestem 4 max 3 dni przed spodziewana @. Po @ można zrobić zrobić te badanie jeśli nie wie się dokładnie kiedy wystąpi owu?
@nafoczka zdrowia dla męża i dla Ciebie też w nowym roku.