Oczekujaca123
Fanka BB :)
@takaja123 problem w tym , ze ponoc mam przebyte oby dwie wiec my juz z M sie smiejemy ze ja juz wszystko przeszlam [emoji14]@Takaja123 takaja1a ty już przed owulacja druga czy po?
Facet ktory badal tlumaczyl mi ze czesto to jest smiertelne ale u mnie jak widac nic sie nie stalo wiec nie ma 100% dowodow ze listerioza w tej wersji zabija albo chociaż doprowadza do ciezkich chorob.
Samopoczucie , wiesz w domu zawsze lepiej chpc ciezko powstrzymac mi sie od roboty jakiejkolwiek. Raz jest lepiej raz gorzej. Jutro mam konsultacje u innego ginekologa bo mojej w tym tyg nie ma. Wiec sprawdzi jak tam szyjka i co u dzieci. Bóle mialam.silne w poniedzialek , le uznalam ze czekam do wtorku i najwyżej wroce do szpitala.. alr wczoraj tylko 1h bolalo dzis tez jest znosnie. Wiec poki co leze w domu.
Prosze o kciuki za jutrzejszą wizyte ;*
W przyszlym tyg we wtorek mam wizyte u mojej gin a w czwartek u profesrroa ktory ma zadecydowac o szwie profilaktycznym na szyjke. Wiec jesli sie zgodzi to znow do szpitala pojde.
@gigi , ze nibu te przeciwciala Coombsa? Nie wiem.. pietesze slysze. Ja mam ujemne bo robilam z 2 tyg temu bo mam gr krwi (-) a M ma (+) i wyszly ujemne. A listeriozy przeszlam , teraz nie sa aktywne.