reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 przerazil mnie ten zaśniad:o:o nie brałam tego w ogóle pod uwagę :oops: teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego badania..
Cieszę się, ze u was wszystko Ok;) oby tak dalej:)

Na pewno tak będzie :) cały czas Wam kibicuje :*

Mam jeszcze do Ciebie pytanie bo jesteś specem od witamin jaki bierzesz magnez bo jest zazwyczaj z wit B6 skoro mam brać metylowe z grupy B to ten też? Jak to jest? Bo ja tego nie ogarniam
Wiesz co, ja biorę z b6, chociaż może nie powinnam. Ale całkiem fajny ten magnez, więc stwierdziłam że zostawiam. Wiesz, tam pewnie tego b6 są śladowe ilości :)

@roki_1991 przerazil mnie ten zaśniad:o:o nie brałam tego w ogóle pod uwagę :oops: teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego badania..
Cieszę się, ze u was wszystko Ok;) oby tak dalej:)
Spokojnie, to na prawdę mega mega rzadko wychodzi. A lepiej wiedzieć coś więcej niż mniej w sumie :)

Oczywiście. My j3szcze w styczniu spróbujemy potem już odpuszczam do Września. Jedynie tylko muszę przypilnowac aby @ była miesiąc w miesiąc
Ja też przypilnować muszę @.
Normuję hormony. Idzie w dobrym kierunku. Ale jeszcze przez 2 @ mam brać leki. Powtórzyć badania. Lekarka prowadzi. Jak będzie dobry wynik, to powiedziała, że przejdziemy do stymulacji jajeczkowania. Także do ciąży dłuuuuga droga. Ale już ona wie, co robić, a ja jej słucham. Powiedziała, że pomoże mi utrzymać ciążę najlepiej jak potrafi. Ostatnio jak u niej byłam, to powiedziała, że ma 30 lat doświadczenia i niejedne przypadki już przerabiała. Oczywiście chyba już płakałam w każdym gabinecie lekarskim, gdzie się znalazłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czy któraś z dziewczyn po pierwszej @ odczuwała podczas owulacji lub przed następną @ bol koło jajnikow ? Mam tak czasami ostatnio i się obawiam.

Melduję się. Wczoraj mikrobiolog napisała mi smsa, że są wyniki badań na grzyby candida i trichomonas. Wynik jest prawidłowy :) Nie wyhodowano grzybów. Trichomonas nieobecny. Właśnie odebrałam wynik. Antybiotyki pomogły.

reklama
Ja już po wizycie kontrolnej u mojego gina:) powiedział, ze wszystko ładnie się zagoiło i nie musimy czekać 3 miesiące:laugh2: dał zielone światło po pierwszej @ i jeżeli wyniki hist- pat wyjdą Ok, z którymi pójdę za tydzień :) także pierwsza pozytywna wiadomość od dłuższego czasu... aaa dał mi jedynie skierowanie na betę (jutro idę) i powiedział, ze bardzo dobrze ze zrobiłam te badania o których tu pisałyśmy ;) mam nadzieje, ze wyniki będą już w przyszłym tygodniu przed wizyta:huh:

@Dagmarka1991 widzę, ze u ciebie tez pozytywne wieści :) suuuper:-) :)

Do góry