reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki_1991 przerazil mnie ten zaśniad:o:o nie brałam tego w ogóle pod uwagę :oops: teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego badania..
Cieszę się, ze u was wszystko Ok;) oby tak dalej:)

Na pewno tak będzie :) cały czas Wam kibicuje :*

Mam jeszcze do Ciebie pytanie bo jesteś specem od witamin jaki bierzesz magnez bo jest zazwyczaj z wit B6 skoro mam brać metylowe z grupy B to ten też? Jak to jest? Bo ja tego nie ogarniam
Wiesz co, ja biorę z b6, chociaż może nie powinnam. Ale całkiem fajny ten magnez, więc stwierdziłam że zostawiam. Wiesz, tam pewnie tego b6 są śladowe ilości :)

@roki_1991 przerazil mnie ten zaśniad:o:o nie brałam tego w ogóle pod uwagę :oops: teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego badania..
Cieszę się, ze u was wszystko Ok;) oby tak dalej:)
Spokojnie, to na prawdę mega mega rzadko wychodzi. A lepiej wiedzieć coś więcej niż mniej w sumie :)

Oczywiście. My j3szcze w styczniu spróbujemy potem już odpuszczam do Września. Jedynie tylko muszę przypilnowac aby @ była miesiąc w miesiąc
Ja też przypilnować muszę @.
Normuję hormony. Idzie w dobrym kierunku. Ale jeszcze przez 2 @ mam brać leki. Powtórzyć badania. Lekarka prowadzi. Jak będzie dobry wynik, to powiedziała, że przejdziemy do stymulacji jajeczkowania. Także do ciąży dłuuuuga droga. Ale już ona wie, co robić, a ja jej słucham. Powiedziała, że pomoże mi utrzymać ciążę najlepiej jak potrafi. Ostatnio jak u niej byłam, to powiedziała, że ma 30 lat doświadczenia i niejedne przypadki już przerabiała. Oczywiście chyba już płakałam w każdym gabinecie lekarskim, gdzie się znalazłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czy któraś z dziewczyn po pierwszej @ odczuwała podczas owulacji lub przed następną @ bol koło jajnikow ? Mam tak czasami ostatnio i się obawiam.

Melduję się. Wczoraj mikrobiolog napisała mi smsa, że są wyniki badań na grzyby candida i trichomonas. Wynik jest prawidłowy :) Nie wyhodowano grzybów. Trichomonas nieobecny. Właśnie odebrałam wynik. Antybiotyki pomogły.

reklama
Ja już po wizycie kontrolnej u mojego gina:) powiedział, ze wszystko ładnie się zagoiło i nie musimy czekać 3 miesiące:laugh2: dał zielone światło po pierwszej @ i jeżeli wyniki hist- pat wyjdą Ok, z którymi pójdę za tydzień :) także pierwsza pozytywna wiadomość od dłuższego czasu... aaa dał mi jedynie skierowanie na betę (jutro idę) i powiedział, ze bardzo dobrze ze zrobiłam te badania o których tu pisałyśmy ;) mam nadzieje, ze wyniki będą już w przyszłym tygodniu przed wizyta:huh:

@Dagmarka1991 widzę, ze u ciebie tez pozytywne wieści :) suuuper:-) :)

Do góry