Oczywiście. My j3szcze w styczniu spróbujemy potem już odpuszczam do Września. Jedynie tylko muszę przypilnowac aby @ była miesiąc w miesiąc@gigi_ teraz już za specjalnie nie nastawiam się na starania. Może kiedyś teraz wrzucam na luz
reklama
Takaja123
Fanka BB :)
@gigi_ jak zacznę ogarniać cykle to wtedy zaczniemy się starać, a teraz będzie co ma być tyle
@roki_1991 wcześniejszy post do Ciebie jeszcze edytowalam z małym zapytaniem
@roki_1991 wcześniejszy post do Ciebie jeszcze edytowalam z małym zapytaniem
coco07
@roki_1991 przerazil mnie ten zaśniad nie brałam tego w ogóle pod uwagę teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego badania..
Cieszę się, ze u was wszystko Ok oby tak dalej
roki_1991
Wiesz co, ja biorę z b6, chociaż może nie powinnam. Ale całkiem fajny ten magnez, więc stwierdziłam że zostawiam. Wiesz, tam pewnie tego b6 są śladowe ilościNa pewno tak będzie cały czas Wam kibicuje :*
Mam jeszcze do Ciebie pytanie bo jesteś specem od witamin jaki bierzesz magnez bo jest zazwyczaj z wit B6 skoro mam brać metylowe z grupy B to ten też? Jak to jest? Bo ja tego nie ogarniam
Spokojnie, to na prawdę mega mega rzadko wychodzi. A lepiej wiedzieć coś więcej niż mniej w sumie@roki_1991 przerazil mnie ten zaśniad nie brałam tego w ogóle pod uwagę teraz mam nadzieje ze nic nie wyjdzie z tego badania..
1
183785
Gość
Ja też przypilnować muszę @.Oczywiście. My j3szcze w styczniu spróbujemy potem już odpuszczam do Września. Jedynie tylko muszę przypilnowac aby @ była miesiąc w miesiąc
Normuję hormony. Idzie w dobrym kierunku. Ale jeszcze przez 2 @ mam brać leki. Powtórzyć badania. Lekarka prowadzi. Jak będzie dobry wynik, to powiedziała, że przejdziemy do stymulacji jajeczkowania. Także do ciąży dłuuuuga droga. Ale już ona wie, co robić, a ja jej słucham. Powiedziała, że pomoże mi utrzymać ciążę najlepiej jak potrafi. Ostatnio jak u niej byłam, to powiedziała, że ma 30 lat doświadczenia i niejedne przypadki już przerabiała. Oczywiście chyba już płakałam w każdym gabinecie lekarskim, gdzie się znalazłam.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Takaja123
@roki_1991 ja też w sumie po tym dobrze się czuje ale wolałam dopytać dziękuję
1
183785
Gość
Melduję się. Wczoraj mikrobiolog napisała mi smsa, że są wyniki badań na grzyby candida i trichomonas. Wynik jest prawidłowy Nie wyhodowano grzybów. Trichomonas nieobecny. Właśnie odebrałam wynik. Antybiotyki pomogły.
reklama
coco07
Ja już po wizycie kontrolnej u mojego gina powiedział, ze wszystko ładnie się zagoiło i nie musimy czekać 3 miesiące dał zielone światło po pierwszej @ i jeżeli wyniki hist- pat wyjdą Ok, z którymi pójdę za tydzień także pierwsza pozytywna wiadomość od dłuższego czasu... aaa dał mi jedynie skierowanie na betę (jutro idę) i powiedział, ze bardzo dobrze ze zrobiłam te badania o których tu pisałyśmy mam nadzieje, ze wyniki będą już w przyszłym tygodniu przed wizyta
@Dagmarka1991 widzę, ze u ciebie tez pozytywne wieści suuuper
@Dagmarka1991 widzę, ze u ciebie tez pozytywne wieści suuuper