Dzoana88
Fanka BB :)
Jeszcze troszkę pliisss hahaha [emoji16][emoji16]Myślę że jest duża szansa na wynik w sobotę. Już mi kciuki poodpadały...hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze troszkę pliisss hahaha [emoji16][emoji16]Myślę że jest duża szansa na wynik w sobotę. Już mi kciuki poodpadały...hahaha
Dzielnie trzymam dalejJeszcze troszkę pliisss hahaha [emoji16][emoji16]
No dziwne, moim zdaniem też powinny być, ale jesteśmy tylko ludźmi więc roznie to bywa. Dzięki za kciuki. Już by mógł być ten wynik bo raz mysle ze nic z tego A za chwile ze chyba będzie dobrze i tak w kolo [emoji6]Może mieli jakieś opóźnienie. Tylko dziwne że jak powiedzieli że wyniki będą po 16 to powinny być moim zdaniem.
Dalej trzymam kciuki. Oby był ładny wynik
Podziwiam Cię ze jeszcze nie zrobiłaś sikańcaNo dziwne, moim zdaniem też powinny być, ale jesteśmy tylko ludźmi więc roznie to bywa. Dzięki za kciuki. Już by mógł być ten wynik bo raz mysle ze nic z tego A za chwile ze chyba będzie dobrze i tak w kolo [emoji6]
Mam dwa w szafce schowane więc jeszcze wszystko przede mna [emoji16][emoji16]Podziwiam Cię ze jeszcze nie zrobiłaś sikańca
Gratulacje w końcu się doczekaszHej kochane. Tu kari21 ze zmienionym nickiem. Daje znac co u nas bo wczoraj powiedzialam o ciazy mamie wiec mam juz w nosie kto mnie czyta a kto nie i co mysli jestesmy obecnie po 5 stratach pod rzad a 6 w sumie i w 21 tyg ciazy. Tydzien temu mielismy usg polowkowe, spodziewamy sie 3 synka, zdrowego [emoji7] z terminem w maju aczkolwiek termin cesarki bede miala wyznaczony na koniec kwietnia. Zobacz załącznik 928097
Ja brałam i biorę nieprzerwanie. Najpierw 75 teraz w ciąży 150mg.Która z Was brała acard przed staraniem się bądź po poronieniu ?? I czy cały cykl czy po owulacji.Pytam bo każdy lekarz ma inna teorię