Dzoana88
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki !ja dzis znow mam miec usg... i beda patrzec czy z ta szyjka ok... prosze o kciuki , bo ja juz cala w nerwach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciuki !ja dzis znow mam miec usg... i beda patrzec czy z ta szyjka ok... prosze o kciuki , bo ja juz cala w nerwach...
Ja juz po becie, wyniki po 16 ...
Ja nie mogę przeżyć, że takie zaniedbane kobiety nie mają żadnych problemów i to nawet po 40 spokojnie zachodzą i bez problemów rodzą, a ja nie mogę - znam świeży przypadek.ja miałam 9tc serduszko nie biło wiec nie wiem co ten prof. hmm ale wogle lekarze pierwsze poronienie traktują pobłażliwie jak już ktoś tu napisał dopiero przy kolejnych badania i szukanie przyczyny. Jak rozmwiałam z p dr. mówiłam, że zdrowo się odżywiam zero nałogów i dbam o siebie ...to dlaczego ;/ .....odpowiedziała że nie mamy na to wpływu,że to wszystko zależy od cudu i sił nadprzyrodzonych czyli Boga
Przeczytałam, że beta 16 i miałam gratulować:-)Ja juz po becie, wyniki po 16 ...
no ja też nie mogę ale to jest natura tylko jak to przeżyć ehh jest ciężko jeszcze jak widzisz małe bączki ale cóż nie można się poddać trzeba iść do przodu i wierzyć że będzie dobrzeJa nie mogę przeżyć, że takie zaniedbane kobiety nie mają żadnych problemów i to nawet po 40 spokojnie zachodzą i bez problemów rodzą, a ja nie mogę - znam świeży przypadek.
Pomyłka.Ja juz po becie, wyniki po 16 ...
Kurde chcialabym haha [emoji16][emoji16]Przeczytałam, że beta 16 i miałam gratulować:-)
Ja to samo [emoji16][emoji16][emoji16]Przeczytałam, że beta 16 i miałam gratulować:-)
Hihi sooorrki za zamieszanie [emoji16][emoji16][emoji16]Ja to samo [emoji16][emoji16][emoji16]