Oczekujaca123
Fanka BB :)
ja dzis znow mam miec usg... i beda patrzec czy z ta szyjka ok... prosze o kciuki , bo ja juz cala w nerwach...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne nowiny na święta [emoji3590] Cieszę się że mogliście spędzić święta w domu bez niepotrzebnych stresów!
Mi się druga @ spóźniła o 5 czy 6 dni. Organizm musi trochę dojść do siebie.
Cześć przykro mi z powodu Twojej straty [emoji3525]
Doskonale Cię rozumiem. Też chodziłam do kościoła i teraz mam w sobie tyle żalu do Boga że nie mogę się przemóc...
Ja nie robiłam ale u mnie przyczyną był parwowirus i zakończyłam ciążę w 19tc. W szpitalu mówili mi że 3-6 miesięcy, ale na wizycie byłam 5tygodni po i to już po pierwszej @ i dostałam zielone światło od kolejnego cyklu pod warunkieme wirusa nie będzie. Zrobiłam dzisiaj kolejne badania i czekam na wyniki [emoji4] Kupiłam też testy owu [emoji16]
Ta teoria mówi o 6 miesiącach a nie 6 tygodniach@Oczekujaca123 Trzymam mocno kciukasy
@aga9921 mi się wydaje że dlatego ci dał. Bo jest prawdopodobieństwo że możesz zaraz zajść w ciążę bo do 6 tygodni są jeszcze w tobie hormony i organizm jest gotowy na ciążę. Chociaż w moim przypadku ta teoria się nie sprawdziła. Najważniejsze to porobić sobie badania
@Oczekujaca123 Trzymam mocno kciukasy
@aga9921 mi się wydaje że dlatego ci dał. Bo jest prawdopodobieństwo że możesz zaraz zajść w ciążę bo do 6 tygodni są jeszcze w tobie hormony i organizm jest gotowy na ciążę. Chociaż w moim przypadku ta teoria się nie sprawdziła. Najważniejsze to porobić sobie badania
Będzie dobrze [emoji11][emoji11] trzymam za Was kciukija dzis znow mam miec usg... i beda patrzec czy z ta szyjka ok... prosze o kciuki , bo ja juz cala w nerwach...
Toxo miałam robione w ciąży i wszystko było dobrze. Ale robiłam różne badania bo jest ich trochę. Teraz mam zamiar porobić na chlamydie, mycoplazme i ureaplazme oraz parvowirus i listerioze.wiem wiem ale nie chodzi mi o szybkie zajście różnie się one kończą a Ty robisz badania jakie mi tylko toxo kazała p dr.
I bardzo dobrze :-)Toxo miałam robione w ciąży i wszystko było dobrze. Ale robiłam różne badania bo jest ich trochę. Teraz mam zamiar porobić na chlamydie, mycoplazme i ureaplazme oraz parvowirus i listerioze.
ja miałam 9tc serduszko nie biło wiec nie wiem co ten prof. hmm ale wogle lekarze pierwsze poronienie traktują pobłażliwie jak już ktoś tu napisał dopiero przy kolejnych badania i szukanie przyczyny. Jak rozmwiałam z p dr. mówiłam, że zdrowo się odżywiam zero nałogów i dbam o siebie ...to dlaczego ;/ .....odpowiedziała że nie mamy na to wpływu,że to wszystko zależy od cudu i sił nadprzyrodzonych czyli Boga@aga9921 po wczesnym poronieniu też są inne zasady niż po późnym i często dziewczyny tutaj nie muszą czekać nawet do pierwszej @
@Oczekujaca123 mocno zaciskam kciuki!!
@Dzoana88 dla Ciebie też [emoji110]