reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Robiłam też Ana 1 też ujemne . Ale myślę zrobić Ana2 żeby było pewne .Zespół antyfosfolipidowy wyszedł pozytywnie więc na pewno heparyna większą dawka i acard
U mnie zespół antyfosfolipidowy wyszedł negatywnie, ale też mam zalecenie heparyny od hematologa ze względu na mutacje. Lekarka rodzinna powiedziała mi, że w razie trudności w zajściu w ciążę mam brać acard 75 mg. Mam zapas acardu po babci, ale jeszcze nie brałam. :)

Też biorę już acard przed planowaną ciąża tego mam prenatal uno. I jeśli wyjdą dwie kreski to mam heparyne że względu na mutacje

To ja bez sterydow. Obawiam się jedynie że też będzie teraz problem z zajściem w ciążę.
U mnie to z miesiączkami tragedia od lipca. Ale na luteinie już 3 przeszły... Teraz cykl jest bez luteiny... Zobaczymy. Jak unormuję 17 ohp, to lekarka chce zrobić stymulacje owulacji i ja się jej poddam, bo ufam tej Pani doktor.

U mnie to z miesiączkami tragedia od lipca. Ale na luteinie już 3 przeszły... Teraz cykl jest bez luteiny... Zobaczymy. Jak unormuję 17 ohp, to lekarka chce zrobić stymulacje owulacji i ja się jej poddam, bo ufam tej Pani doktor.
Trzeba próbować. Stymulacja nie jest droga więc warto. Boję siebtez bo przez święta pozwoliłam sobie na drinki nie dużo. I chyba raczej nienrusze już w sylwestra alkoholu bo jakby coś wyszło to nie chce zaszkodzić

reklama
Do góry