reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Moja lekarka kontrolowała. Miałam wrażenie przez całą ciążę jakbym miała mieć zawał conajmniej, tak mi serce biło, czułam się bardzo źle.

Boże kochana [emoji17] Ja miałam takie bóle silniejsze przez niedobór magnezu. W aptece pani mi poleciła magnez z potasem, taki mocniejszy i miał jeszcze jakieś dodatki.
Ja miałam jakoś mniej więcej w tym okresie skurcze łydek, ud i podbrzusza i pamiętam, że mój musiał masować mi nogi bo nie dawałam rady tak bolało. Były ciężkie spuchnięte.
Miałam też bóle w podbrzuszu, ale bardziej pachwiny i po bokach się rozchodziło
Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie będzie dobrze, odpoczywaj jak najwięcej teraz
Ja biore maglek b6 czyli ten niby najlepiej przyswajalny do tego osobno potas. Tylko nie wiem hak go dawkowac mam nadzieje ze zwiększenie magnezu pomoze w moim wypadku. Ja tez mam takie bole az cale nogi mnie bola.. tak jakby to nie byly moje nogi mialabym je ochote wykrecic... takie glupie uczucia... bol w dole krzyza... wiec moze to faktycsnie niedobór
A

reklama
@Malaga00 mam prośbę. Jak piszesz posty, to staraj się nie pisać jednego pod drugim, bo ciężko się to czyta ;) zastanawiam się z kim rozmawiasz, wracam wyżej i patrze że ze sobą ;) wiem że jesteś nowa i możesz tego nie wiedzieć :) potem nasza @nafoczka na nas krzyczy :p
Jak coś, to zawsze możesz edytować ostatniego posta :)

Hej dziewczyny Wesołych Świat kochane ;) Byśmy wszystkie doczekaly zdrowych dzieciaczków. ;)
A ja się dziś nazarłam słodyczy i cukier 148 więc ten tego ...przed okresem jestem i ciągle bym jadła ...
A poza tym dziś takie spostrzeżenie zauważyłam bo przegladałam karty szpitalne i zauważyłam że kilka lat temu też miałam glukozę w górnej normie tak jak teraz i żaden lekarz nie zwrócił mi uwagi bym badała sobie częściej lub uważała ...maskara ...

reklama
Do góry