Takaja123
Fanka BB :)
@Aurelia95 witaj. Bardzo mi przykro. Tutaj możesz się wygadac i zadawać dużo pytań
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boli mnie szyja kilka dni A dziś wymacałam jakiś guzek z jednej strony [emoji24]Co sie dzieje ?
To może jakieś węzły chłonne mój syn ma po obu stronach takie węzły wypuklone jakby guzki . Byłam z tym na USG i ok niby jest .Boli mnie szyja kilka dni A dziś wymacałam jakiś guzek z jednej strony [emoji24]
Napisz do admina, nick to Aniaslu i poproś o zmianę nicku tylko się nam potem przyznaj że to tyJak tam przygotowania do świąt dziewczyny. Choinki ubrane ?
Ja dzisiaj już odpoczywam w poniedziałek jeszcze do pracy do 14.00 a potem zaczynam święta.
I jak mogę zmienić nick do kogo mogę napisać ?
Olalam swieta leze w szpitalu ... wszystko ok ale ze bole mam to zostawili mnie.Jak tam przygotowania do świąt dziewczyny. Choinki ubrane ?
Ja dzisiaj już odpoczywam w poniedziałek jeszcze do pracy do 14.00 a potem zaczynam święta.
I jak mogę zmienić nick do kogo mogę napisać ?
Spokojnie. Ja wymacalam sobie goza mozgu.... ktory okazal sie wielkim wypryskiem .... pod wlosami.... zycze by u cb tez nic powaznego ;**Boli mnie szyja kilka dni A dziś wymacałam jakiś guzek z jednej strony [emoji24]
Ja po poronieniu wspierałam się nervomix (najlepsze dostępne bez recepty), a na receptę to hydroksyzyna.Hej .Możecie polecić jakieś tabletki na uspokojenie ? nie wiem jak wytrzymam siedzieć przy stole wigilijnym
Jakie bóle??? W szpitalu gdzie Twoja gin pracuje czy w innym? Zawsze lepiej pod obserwacją jak Cię coś niepokoi, ale napisz nam o co chodzi bo się martwię [emoji3525]Olalam swieta leze w szpitalu ... wszystko ok ale ze bole mam to zostawili mnie.
Ja już też wymacalam raka [emoji16] po świętach idę od razu do lekarza ...Spokojnie. Ja wymacalam sobie goza mozgu.... ktory okazal sie wielkim wypryskiem .... pod wlosami.... zycze by u cb tez nic powaznego ;**