@Malaga00 musisz być dobrej myśli. Teraz trochę odpocząć i znaleźć odpowiedniego lekarza który się Tobą dobrze zajmie. Takiej lekarce kiedyś karma powróci. Teraz musisz odpocząć psychicznie. Co do męża czy chłopaka zachował się moim zdaniem nie odpowiednio mój przy stracie nie odwrócił się ode mnie a był przy mnie pomimo że też miała burze hormonów. Musisz dobrze przemyśleć co dalej z twoim wybrankiem takie moje zdanie
reklama
Takaja123
Fanka BB :)
Ja tych co wymieniacie nie robiłam. Oprócz tokso bo miałam robione w ciazy i wszystko było w porządku. Resztę chciałam zrobić ale lekarz powiedział że nie trzeba bo będzie to znów powtarzać w ciazy.
Tak więc zostały mi te do zrobienia jak już coś.
Tak więc zostały mi te do zrobienia jak już coś.
roki_1991
Ja brałam pimafucin globulki i mikrobiolog zakazała się starać narazie. Teraz czekam na wynik. Jak będzie dobrze, to zaczynamy staranka...
Dostałaś te globulki na grzybicę jeśli mogę zapytać? Też właśnie je skończyłam teraz brać bo jakiś grzybek się przyplątał wg mojej gin
Jivka
Moderator
To do mnie pytanie czy do @Dagmarka1991?Dostałaś te globulki na grzybicę jeśli mogę zapytać? Też właśnie je skończyłam teraz brać bo jakiś grzybek się przyplątał wg mojej gin
roki_1991
Do Dagmary. Dlatego zacytowalam jej postTo do mnie pytanie czy do @Dagmarka1991?
Malaga00
Miałam zakażenie wewnątrzmaciczne ;/@Malaga00 Ja bym na Twoim miejscu poszła jednak w kierunku krzepliwości krwi, bo jednak coś masz w swojej historii... Strata na Twoim etapie mogła być spowodowana jakimś zatorem. Zrób badania by sobie to wykluczyć i wspomnij o tym lekarzowi na wizycie.
ale mam problem z krzepliwością właśnie też
reklama