Malaga00
Fanka BB :)
Ja również kochana współczuję Ci Twojej straty. Obojętnie na którym etapie, boli równie mocno [emoji17] musimy dojść do siebie [emoji17] Na to wszystko potrzeba czasu.@Takaja123 ja tez idę na kontrole po 3 tygodniach i mam nadzieje, ze również lekarz będzie miał dla mnie dobre wieści, ze wszystko ładnie się zagoiło mi lekarze mówili ze po 3 miesiącach możemy zacząć starania, ale chcemy już po 2 miesiączce. Narazie cały czas się oczyszczam, No ale jutro dopiero minie tydzień oczywiście nie dźwigam, bo tez mi tego zakazali i w miarę możliwości się oszczędzam ...
@Malaga00 Kochana bardzo, bardzo Ci współczuje, ze musiałaś coś takiego przeżyć ja straciłam dziecko w 9 tygodniu niespełna tydzień temu i chyba i tak nie jestem w stanie pojąć jak to musiało być bolesne dla Ciebie zwłaszcza ze zadziałał tu czynnik ludzki, ktoś tu zawinił.. ale to nie byłaś Ty! Jeszcze długo będziesz się smucić i na pewno nigdy nie zapomnisz, ale z czasem będzie łatwiej żyć ... Niestety co do okresu Ci nie pomogę, bo to jeszcze przede mna, sama pewnie będę tu pytać dziewczyn jak juz u mnie się zjawi. Pamiętaj, po każdej burzy, wychodzi słońce Trzymaj się!
Tyle, że to była upragniona ciąża, bardzo na nią liczyłam. Mam nawet ubranka w domku, dla dziewczynki... Bo miała być, a tu okazało się, że synek. Z resztą ja od początku mówiłam wszystkim, że nie czuję, że będzie córeczka. Po prostu tego nie czułam.
Mam nadzieję, że jeszcze mnie spotka to szczęście mimo wszystko [emoji8] i Ciebie również kochana [emoji8] Ty również trzymaj się cieplutko dużo zdrówka teraz dla Ciebie i spokoju [emoji8]