Malaga00
Fanka BB :)
Ehhh [emoji17] Nie ja już nie wrócę do tej lekarki. I szpital też zmieniam. Jestem ogólnie z trójmiasta. Strasznie to przykre i nie mogę dojść do siebie po tym wszystkim. Jestem tak załamana. Czuje, że z tygodnia na tydzień jest gorzej. Popadam w doły, załamania.@Malaga00 Kochana nawet nie wiem co mam Ci napisać... Jestem w szoku z zachowania szpitali i lekarza.... Mam nadzieję, że już do niej nie wrócisz... Przykro mi, że musiałaś przejść przez taki koszmar i to z zaniedbania lekarzy. Poszukuj innego lepszego lekarza.
Na temat okresu mogę powiedzieć Ci, że może powoli się zaczynać u mnie po poronieniu pierwszy okres przyszedł po ponad miesiącu i zaczęło się od ciagnacego bólu w podbrzusza, na początku podobnie jak u Ciebie, a później jak się rozkrecil to trwał ponad tydzien
Miałam takie koszmary odkąd wyszłam ze szpitala. Nie jem praktycznie. Cały czas się obwiniam [emoji17]
Dziś właśnie jakoś dziwnie się poczułam, zaczęły mnie uda boleć, czuję się w środku spuchnięta, taka ciężka. I poleciała mi krew ale trochę. I teraz tylko właśnie takie plamienie jasno brązowe i liczę, że się rozkręci okres ;/ Bo nie wiem jak to wszystko ma wyglądać nawet [emoji17] Pierwszy raz miałam zabieg. Ale widzę, że wszystko jest inne teraz, ten śluz.