reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dzoana88 pewnie i ja miałabym taka możliwość ale szczerze jakoś nie dopytywalam lekarza bo byłam z wynikami na oddziale i tak na szybko. Wolę jednak pojąć na normalną wizytę to powie mi co i jak wtedy:)
Będę trzymała kciuki za owocne starania :)

@Hope24 każdy ma inne objawy w ciąży. Raczej bólem pleców nie masz się co stresować :)

reklama
@Dzoana88 pewnie i ja miałabym taka możliwość ale szczerze jakoś nie dopytywalam lekarza bo byłam z wynikami na oddziale i tak na szybko. Wolę jednak pojąć na normalną wizytę to powie mi co i jak wtedy:)
Będę trzymała kciuki za owocne starania :)

@Hope24 każdy ma inne objawy w ciąży. Raczej bólem pleców nie masz się co stresować :)
Dziękuję, ty tez już rozpoczęłas starania ?

Dziewczyny rok temu, dokladnie rok temu stracilam ciążę w 6tc. Wczoraj urodzil się Mateuszek, 5140g i 54 cm. Zdrowy jak rydz :) Warto walczyc i wierzyc. To moj maly cud. Każdej z Was życzę spelnienia takich marzeń...

Załączniki

• 20181213_183927.jpg
    20181213_183927.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 136
@martakratka kochana moje gratulacje! :) slodziaczek piękny <3 waga też niczego sobie, rodziłas naturalnie?

@Dzoana88 tak zaczęłam teraz czekam do środy i zrobię test jak nic nie wykaże to skocze na betę i będę miała pewność czy się udało czy kolejny cykl starań przed nami :)

@Hope24 jeśli bardzo Cię to niepokoi możesz skontaktować się z lekarzem i dopytać.

reklama
@martakratka kochana moje gratulacje! :) slodziaczek piękny <3 waga też niczego sobie, rodziłas naturalnie?
Tak, naturalnie.... Nie chcę tego pamiętać... O 2 odeszly mi wody, akcji nie bylo zadnej, o 15 dali mi oxy a urodzilam o 21:45. Przezylam tylko dzięki znieczuleniu ;) ale warto bylo dla tego maluszka :*

@Dzoana88 tak zaczęłam teraz czekam do środy i zrobię test jak nic nie wykaże to skocze na betę i będę miała pewność czy się udało czy kolejny cykl starań przed nami :)

@Hope24 jeśli bardzo Cię to niepokoi możesz skontaktować się z lekarzem i dopytać.
ak, naturalnie.... Nie chcę tego pamiętać... O 2 odeszly mi wody, akcji nie bylo zadnej, o 15 dali mi oxy a urodzilam o 21:45. Przezylam tylko dzięki znieczuleniu ;) ale warto bylo dla tego maluszka :*

Do góry