roki_1991
Fanka BB :)
Dziewczynki mam pytanie, jak długo aplikowałyście sobie luteine? Obecnie mam 13tc, biorę duphaston 2x1 i luteine 3x1. Myślę czy nie zapytać za tydzień lekarza czy już można zmniejszyć ta dawkę luteiny. Od miesiąca żadnych plamień, nic się nie dzieje. Powiedzcie jak jest/było u Was :-)
Ja biorę podjęzykową i biorę ja dalej. Co prawda dziś na wizycie coś lekarka mówiła żeby powoli odstawić.. Ale bez konkretów, więc póki co biorę dalej
Hej dziewczyny mam pytanie czy bol plecow w 8 tc to powod do niepokoju?? Boje sie ze cos jest nie tak
Nie chce cie straszyć, ale lepiej skonsultuj z lekarzem. Miałam takie bardzo bardzo mocne bóle w pierwszej i drugiej ciąży. Jak przy @. Niestety skończyło się jak się skończyło.... Ale w tej ciąży też mnie mega bolały plecy na początku czy teraz i wszystko jest okej. Więc nie ma reguły, trzeba sprawdzić
Dziewczyny rok temu, dokladnie rok temu stracilam ciążę w 6tc. Wczoraj urodzil się Mateuszek, 5140g i 54 cm. Zdrowy jak rydz Warto walczyc i wierzyc. To moj maly cud. Każdej z Was życzę spelnienia takich marzeń...
Wow! Dzielna mama ale nagroda jest cudowna gratuluję. Odpoczywajcie i cieszcie się sobą
No to Staraczki do dzieła dwa brzuszki się ostatnio zwolniły Trzymam kciuki
Co u ciebie??
My dziś po wizycie, wszystko jest okej malutka waży 363gr i na 200% jest dziewczynką od wczoraj czuje ruchy, cudowne uczucie
Z gorszych wieści to grzybica, ale dostałam globulki więc mam nadzieję że będzie okej