reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@xszaracodziennosc A masz problemy z prolaktyną? Mi kiedyś pomógł Castagnus - ale bardziej na plamienia przed @, ale z tego co mi wiadomo jest też stosowany w celu wyregulowania cyklu. Może zapytaj swojego lekarza. Jest to lek ziołowy wydawany bez recepty.

@Dagmarka1991 Aż musiałam sprawdzić co to jest ten SHBG. W jakim celu to badanie się wykonuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Insulina 14,10 mU/l (norma: 3,00 - 25,00)
Glukoza: 85 mg/dl
SHBG 27,5 nmol/l (norma: 27,8 - 146,0) poprawiło się, wcześniej było poniżej normy i to konkretnie

po metforminie insulinę mam w normie, wcześniej było powyżej normy

Pozdrawiam!
Dagmarka1991 dobrze , ze insuluna spadla , ale powinna byc poniżej 10. Dobry lekarz zwroci na to uwage :)
Alw wazne , ze spada

@Oczekujaca123 @Lu_cy dziękuję Wam Dziewczyny za pomoc. Pójdę w środę na betę i zobaczę, planowo @powinns przyjść 21 i wtedy też mam wizytę u gina bo zaczęliśmy starania, a jak wyjdzie to potrzebuje heparyny. Mimo, że chodzę prywatnie to i tak ciężko dostać się do mojego lekarza i trzeba z wyprzedzeniem zapisywać się na wizytę. Cóż nawet jak nic nie wyjdzie to wizytę mogę odwołać, zawsze lepiej niż później stresować się, że nie mogę dostać się do niego.

@witch84 to badanie jest wskazane przy nadczynnosci tarczycy chyba z tego co się orientuję.

@Oczekujaca123 @Lu_cy dziękuję Wam Dziewczyny za pomoc. Pójdę w środę na betę i zobaczę, planowo @powinns przyjść 21 i wtedy też mam wizytę u gina bo zaczęliśmy starania, a jak wyjdzie to potrzebuje heparyny. Mimo, że chodzę prywatnie to i tak ciężko dostać się do mojego lekarza i trzeba z wyprzedzeniem zapisywać się na wizytę. Cóż nawet jak nic nie wyjdzie to wizytę mogę odwołać, zawsze lepiej niż później stresować się, że nie mogę dostać się do niego.

@witch84 to badanie jest wskazane przy nadczynnosci tarczycy chyba z tego co się orientuję.
A czy gin nie moze wypisac ci recepty na zapas?
Mi moja wypisala neoprain w sierpniu mimo, ze starania zaczynalismy w pazdzierniku. I na pewno nie zakladala, ze zaskoczymy za pierwszym razem. Mialam recepte bez daty ... (w jednej aptece nie chcieli sprzedac) w innej Pani sobie dopisala date twierdzac ze przeciez moze akurat dzis bylam ;) takze nawet sama moglabym dopisac i wykupic. Zawsze mozna tez opakowanie kupic wczesniej one maja b.dluga date waznosci i niw musisz wtedy od razu miec wizyty i sie strwsowac , ze nie masz leku.

reklama
Do góry