reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak genetyk. Czekam na telefon od niej mam nadzieję że jutro się odezwie abym wiedziała na czym stoję.
Tyle dobrego z tego wszystkiego co się stało. Mam nadzieję że kolejna ciąża będzie bezpieczna i 9 miesięcy będzie udane.
I czy przypadkiem nie powinnam mieć sprawdzonej homocysteiny? Przy tych mutacjach?

reklama
Tak genetyk. Czekam na telefon od niej mam nadzieję że jutro się odezwie abym wiedziała na czym stoję.
Tyle dobrego z tego wszystkiego co się stało. Mam nadzieję że kolejna ciąża będzie bezpieczna i 9 miesięcy będzie udane.
I czy przypadkiem nie powinnam mieć sprawdzonej homocysteiny? Przy tych mutacjach?
Tak. Mi genetyk zalecala sprawdzanie co 6 miesiecy. Ja sama sibie badalam przed ciaza i kwas foliowy plus rodzinny dal mi skierowanie na b12

Dziś też sprawdzałam owulacje i dwie kreski na pasku w piątek też były dwie... Albo wszystkie te paski są złe albo mój organizm zglupial... Mam 22 dc. Któraś z Was tak miała?

reklama
Do góry