reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama

Załączniki

• IMG_20181212_215304.jpg
    IMG_20181212_215304.jpg
    223,8 KB · Wyświetleń: 78
To nie jest pozytywny, chyba że zbladła kreska. Ja używałam tych jasnoróżowych z allegro. Tam jak jest pozytyw to widać go bez żadnych wątpliwościZobacz załącznik 924469
Dziękuję Ci za objaśnienie czyli wszystko jest ok. Źle odczytuje je chyba. Zawsze opierałam się na obserwacji, nie wiem co mnie podkusilo na te paski.
W którym dniu cyklu na becie hcg może już wyjść ciąża jeśli owu jest w 17dc?

Dziękuję Ci za objaśnienie czyli wszystko jest ok. Źle odczytuje je chyba. Zawsze opierałam się na obserwacji, nie wiem co mnie podkusilo na te paski.
Ja robiłam 13 dpo betę i była 29. Także myślę minimum te 11 12 dni

Ja robilam w 23dc (owu byla w okolicy 13-14dc) i wyszla ok 30, ale pozniej okazalo sie, ze blizniaki.

W pierwszej ciazy z Frankiem tez robilam wczesniej chyba w okolicy 26dc i beta byla tez kolo 30, a owu wydawalo mi sie podobnie 14dc (pozniej okazalo sie , ze ciaza jednak 5 dni starsza)

Aha no i dzien przed beta (jedna i druga) robilam test o wyszla blada kreska.
Wiec mysle , ze u Ciebie przy owu w 17dc ma sens zrobic bete dopiero po ok 12dniach

reklama
Insulina 14,10 mU/l (norma: 3,00 - 25,00)
Glukoza: 85 mg/dl
SHBG 27,5 nmol/l (norma: 27,8 - 146,0) poprawiło się, wcześniej było poniżej normy i to konkretnie

po metforminie insulinę mam w normie, wcześniej było powyżej normy

Pozdrawiam!

Do góry