G
gosc19
Gość
Pojawi się. Brałaś trochę dłużej ode mnie bo chyba 10 dni? A robiłaś test ? Bo jeśli jesteś to może przy duphaston się nie pojawić.
brałam 5 dni, test negatyw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojawi się. Brałaś trochę dłużej ode mnie bo chyba 10 dni? A robiłaś test ? Bo jeśli jesteś to może przy duphaston się nie pojawić.
To musisz poczekać dziewczyny mówiły do 10 dni jeśli się nie pojawi wtedy musisz do ginekologa iść z powrotem.brałam 5 dni, test negatyw
Maksik 26 skonczy 6 mc także czas leci ma się świetnie, dużo gaworzy i się śmieje jest mega pozytywnym dzieckiem@Marika92 poznajemy sie akurat staramy sie zminic dzien z noca ale maly jest rozkoszny i poekny chociaz mama troche niedospana a wy jak sie macie?:*
@marika92 cudny [emoji7]Ja wole nie schodzic na temat wypłat, bo właśnie dostałam pierwsza wypłatę za miesiąc 100% l4 i totalna żenada to jest... Ma się zupełnie nijak do mojej wypłaty....