roki_1991
Fanka BB :)
U mnie neoparin bez znizki ale 0.8 to koszt ok 140zl....
Tak, bo cena zależy oczywiście od dawki. Ja mówię o najmniejszej czyli 0.4
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie neoparin bez znizki ale 0.8 to koszt ok 140zl....
Ja mam na refundacje, dlatego koło 4zlNie wiem gdzie mieszkasz że masz taki tani neoparin [emoji14] bo u mnie za 10 ampułekjest 80 zł....
Ja brałam rano bo bylo.mi łatwo dawać w brzuch. Wieczorem był zazwyczaj twardy i ciężko było ale za każdym razem w szpitalu mnie na zastrzyki przestawiali wieczorem. Rano acard@Takaja123 ja biorę wieczorem, bo moja psychika mówiła mi że nocą się nie ruszam to zakrzepy łatwiej się robią. Poza tym o takiej porze zawsze jestem w domu, a pracując na dwie zmiany gdzie zaczynałam albo o 5.30 albo o 11 to rano było mi ciężko. Wiem że dużo dziewczyn bierze też rano, ale to już twoja decyzja. Generalnie nie ma wymogów kiedy brać
Ja bralam wieczorem a rano acard. Ginekolog kazala zmienic kolejnoscJa brałam rano bo bylo.mi łatwo dawać w brzuch. Wieczorem był zazwyczaj twardy i ciężko było ale za każdym razem w szpitalu mnie na zastrzyki przestawiali wieczorem. Rano acard
Jaki cudowny Gratuluję z całego serca!!!Dziewczyny to juz nas 6ty dzien <3 Szymek mial 3890 i 56 cm. Byl balonik 6cm rozwarcia oxy i brak postepu porodu. Skonczylo sie cc dlatego dopiero pisze. Ale juz jestesmy w domku szczesliwi kciuki i buziaczki :*:*:*