reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 napewno wybierzesz dobry. A planujesz przed pojawienie się dzidzi zakup wózka czy dopiero po ? Odpoczywaj bo to najważniejsze.
@xszaracodziennosc ja dopiero wolnę będę miała w niedzielę i kolejny weekend wolny :)
To normalne kłucie. Też tak mam ale nie zawsze. Po prostu zaczynają pracować. Dzisiaj biorę ostatnią tab duphaston i czekam na @ z niecierpliwością. Mam nadzieje że do niedzieli się pojawi. Więc nie przejmuj się to jest normalne.
@Lu_cy uwielbiam herbaty z miodem i cytrynką ale czosnek też uwielbiam ale na grzanki. Trzeba się wygrzewać akurat taka pora że herbatka, kocyk i dobry film lub serial :)

@Takaja123 a co tam u ciebie kochana ? Jak tam samo poczucie ?
Wózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik :)

Wózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik :)
A na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imiona :)

A ja leżę, tak dla odmiany :D zaczęłam oglądać foteliki samochodowe i jestem w tym temacie głupia jak but :D

O to to, mam to samo :p ostatnio zainteresowałam się wózkiem 3w1 i znalazłam jeden który mi się na zdjęciu podoba, tylko jeszcze musiałabym go na żywo zobaczyć bo tak że zdjęcia to nie wiem czy ciężki, mobilny itp ;)

@hona co tam u ciebie słońce??

@ivvonka a u was? Jak malutka??

A na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imiona :)
Termin mam na 19.04 z prenatalnych :)
Mi się właśnie podoba mnóstwo imion dla chłopców, a dla dziewczynek kiepsko :)

no mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu :(
Wiem jakie to uczucie. Też mi jest przykro jak widzę kobiety w ciąży ale podnoszę się na duchu jakoś. Myślę pozytywnie że i mnie kiedyś takie szczęście spotka. Ja to bym chciała 3 dzieci ale mój mąż nie za bardzo. Powiedział że dwójka wystarczy ale znając życie będzie tyle i ile trzeba.

reklama
no mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu :(
Oj Kochana wiem jak Ci ciężko :( ja długo nie mogłam patrzeć na wózki, brzuszki. Każdego dnia myślałam o tym w którym tc bym już była. Teraz często zastanawiam się jakby to było gdyby Zosia była z nami. Ale zobaczysz, jeszcze troszkę i będziesz w ciąży i tym razem musi być wszystkiego dobrze :)
O to to, mam to samo :p ostatnio zainteresowałam się wózkiem 3w1 i znalazłam jeden który mi się na zdjęciu podoba, tylko jeszcze musiałabym go na żywo zobaczyć bo tak że zdjęcia to nie wiem czy ciężki, mobilny itp ;)

@hona co tam u ciebie słońce??

@ivvonka a u was? Jak malutka??
Pokaż jaki :) ja mam wybrany 2w1 i teraz szukam fotelika :) aczkolwiek chyba powiem żeby mój chłop zajął się tematem fotelika :)

Do góry