@xszaracodziennosc będzie dobrze nie masz czym się martwić. Trzeba myśleć pozytywnie. I nie denerwować się
reklama
kb.karola90
Fanka BB :)
Wózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik@kb.karola90 napewno wybierzesz dobry. A planujesz przed pojawienie się dzidzi zakup wózka czy dopiero po ? Odpoczywaj bo to najważniejsze.
@xszaracodziennosc ja dopiero wolnę będę miała w niedzielę i kolejny weekend wolny
To normalne kłucie. Też tak mam ale nie zawsze. Po prostu zaczynają pracować. Dzisiaj biorę ostatnią tab duphaston i czekam na @ z niecierpliwością. Mam nadzieje że do niedzieli się pojawi. Więc nie przejmuj się to jest normalne.
@Lu_cy uwielbiam herbaty z miodem i cytrynką ale czosnek też uwielbiam ale na grzanki. Trzeba się wygrzewać akurat taka pora że herbatka, kocyk i dobry film lub serial
@Takaja123 a co tam u ciebie kochana ? Jak tam samo poczucie ?
A na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imionaWózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik
G
gosc19
Gość
@xszaracodziennosc będzie dobrze nie masz czym się martwić. Trzeba myśleć pozytywnie. I nie denerwować się
no mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu
roki_1991
A ja leżę, tak dla odmiany zaczęłam oglądać foteliki samochodowe i jestem w tym temacie głupia jak but
O to to, mam to samo ostatnio zainteresowałam się wózkiem 3w1 i znalazłam jeden który mi się na zdjęciu podoba, tylko jeszcze musiałabym go na żywo zobaczyć bo tak że zdjęcia to nie wiem czy ciężki, mobilny itp
@hona co tam u ciebie słońce??
@ivvonka a u was? Jak malutka??
Lu_cy
Oo nie wiedziałam że mogę witaminę C, prena.len ma czosnek a po nim mam migreny. Mąż mi kupił jakieś stop wirusom dla kobiet w ciąży@Lu_cy syrop i tabletki prena.len, syrop z cebuli, sok z czarnego bzu i w razie koniecznosci lekarz. Mozesz wit c 1000.
kb.karola90
Termin mam na 19.04 z prenatalnychA na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imiona
Mi się właśnie podoba mnóstwo imion dla chłopców, a dla dziewczynek kiepsko
Wiem jakie to uczucie. Też mi jest przykro jak widzę kobiety w ciąży ale podnoszę się na duchu jakoś. Myślę pozytywnie że i mnie kiedyś takie szczęście spotka. Ja to bym chciała 3 dzieci ale mój mąż nie za bardzo. Powiedział że dwójka wystarczy ale znając życie będzie tyle i ile trzeba.no mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu
reklama
kb.karola90
Oj Kochana wiem jak Ci ciężko ja długo nie mogłam patrzeć na wózki, brzuszki. Każdego dnia myślałam o tym w którym tc bym już była. Teraz często zastanawiam się jakby to było gdyby Zosia była z nami. Ale zobaczysz, jeszcze troszkę i będziesz w ciąży i tym razem musi być wszystkiego dobrzeno mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu
Pokaż jaki ja mam wybrany 2w1 i teraz szukam fotelika aczkolwiek chyba powiem żeby mój chłop zajął się tematem fotelika