Oczekujaca123
Fanka BB :)
Polecam , bo na l4 sie bardzi przydaje
My kupilismy 1 pakiet na 4 osoby w rodzinie , za miesiac place 13zl ;p
Czekam na swoja kolej 2 osoby przede mna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam , bo na l4 sie bardzi przydaje
Ooo świetny pomysł U nas chyba nie ma serialowych maniaków w rodziniePolecam , bo na l4 sie bardzi przydaje
My kupilismy 1 pakiet na 4 osoby w rodzinie , za miesiac place 13zl ;p
Czekam na swoja kolej 2 osoby przede mna
Dziękuję Ci bardzo Kochana :* musze jakoś wytrzymać do piątku...@kb.karola90 kochana zobaczysz, że wszystko będzie dobrze :* cały czas pamiętam o Tobie i trzymam za Was kciuki. Szew ładnie trzyma nic się nie dzieje także możesz być spokojna :* ściskam mocno
A z seriali to polecam mentalista, zabójcze umysły, kości ja to ostatnio przerabialam
Krwiakami się nie martw ważne że z maluszkami wszystko w porządku [emoji11][emoji11][emoji11] super wiadomościPrzedstawiam Wam moje Kabanoski - tak je ochrzcilam, bo po kilku latach bezmiesnych musialam w tej ciazy zjesc kabanosy , bo bym oszalala !
Niestety krwiaki nadal sa
17grudnia prenatalne
Zobacz załącznik 922031Zobacz załącznik 922032Zobacz załącznik 922033
Przedstawiam Wam moje Kabanoski - tak je ochrzcilam, bo po kilku latach bezmiesnych musialam w tej ciazy zjesc kabanosy , bo bym oszalala !
Niestety krwiaki nadal sa
17grudnia prenatalne
Zobacz załącznik 922031Zobacz załącznik 922032Zobacz załącznik 922033