reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 zobaczysz... bedzie dobrze... 3 mam goraco kciuki... Wszystkie trzymamy kciuki..
Dziękuję Ci bardzo :) dam znać w piątek i mam nadzieje ze będę miała tylko dobre wieści :)
Seriale albo jakieś fajne książki :) ja wczoraj znalazłam taka super książkę w bibliotece że tak mnie wciągnęła że zapomniałam o całym świecie :)
Taaa...kocham netflixa, książki tez jakieś mam ale jakoś nie potrafię się skupić na czytaniu jak mam stres :(

reklama
Ooo może spróbuję :) dzięki :)

Moja psycholog poradzila mi taka forme na odstresowanie... jezeli masz taka mozliwosc.. zapal swiece.. zrob nastroj.. wlacz taka muzyke... w necie jest ich pelno... mozesz sluchac w sluchawkach lub normalnie..ja ostatnio tak siebwylaczylam od rzeczywistosci ze zasnelam :-) ale dzialanie bylo jak najbardziej pozytywne..

Moja psycholog poradzila mi taka forme na odstresowanie... jezeli masz taka mozliwosc.. zapal swiece.. zrob nastroj.. wlacz taka muzyke... w necie jest ich pelno... mozesz sluchac w sluchawkach lub normalnie..ja ostatnio tak siebwylaczylam od rzeczywistosci ze zasnelam :-) ale dzialanie bylo jak najbardziej pozytywne..
U mojego lekarza w gabinecie i na poczekalni zawsze leci muzyka klasyczna chyba to coś ma do nerwów aby pacjentki się wyciszyly

Poprosze o kciuki za jutrzejsza wizyte. Dzis znow zle sie czuje... brzuch boli jakbym zaraz miala dostac @, ciagna pachwiny, cale nogi... i ciagle mam jakies dziwne kawalki sluzu, ktore po wysłaniu zdjecia ginekolog i jej zdania niby sa normalne... boje sie tej wizyty :(
Zastanawiam sie czy moje dwa serduszka nadal biją :(
Nie martw się, wszystko będzie dobrze!

reklama
Do góry