reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kb.karola90 będzie wszystko dobrze :) a szyjka się nie martw. Masz szew, sama mówiłaś że ładnie trzyma, także spokojnie :)
Ja mam dopiero 2.01 bo w przychodni stwierdzili że najlepiej robić to badanie w 23tc. To u mnie będzie 23+6 wtedy

@kb.karola90 będzie wszystko dobrze :) a szyjka się nie martw. Masz szew, sama mówiłaś że ładnie trzyma, także spokojnie :)
Ja mam dopiero 2.01 bo w przychodni stwierdzili że najlepiej robić to badanie w 23tc. To u mnie będzie 23+6 wtedy
U mnie będzie 21+0 ale moj Synuś duży jest także mam nadzieje ze wszystko będzie ładnie widać :)
Tak się boję o ta cholerna szyjkę ze naprawdę chyba zwariuje :(

Witam z rana :-) ja od dzis zaczelam przygode z Glucophage500 mg.. po skonczonym op mam przejsc na 750. Jestem ciekawa jego dzialania.. Duzo czytalam o tym leku.. najbardziej przerazaja mnie efekty uboczne... biegunki nudnosci wymioty... mam nadzieje ze ich miec nie bede bo pracuje w godzinach od 10 do 18 w sklepie zoologicznym.. Jestem tez zainteresowana dieta z niskim Ig.. ponoc tez pomaga .. dzis zaczynam jesc ciemny chleb.. ciezko widze sie z dieta ale mam nadzieje ze dam rade.. grunt to odstawic slodycze.. Nie mam duzej nadwagi.. widze po sobie ze przytylam bo nie mieszcze sie w swoje spodnie.. mam wzrostu 163cm.. waga teraz cos ok 60 z delijatnym haczykiem bo dawno sie nie wazylam..
Dokladnie dziewczyny... teraz jest wasz czas... I tak jak pisala Ela93 i na nas ten czas przyjdzie :-) moze troche pozniej ale kto wie co jest kazdeh z nas pisane... Udanego dzionka wam zycze :-)

@kb.karola90 ty się nic nie denerwuj, do piątku szybko zleci tylko znajdź sobie zajęcie żeby nie myśleć :) pracujesz jeszcze czy jesteś na l4??
Kochana ja od 7.11 leżę plackiem. Wstaje tylko do wc i na mycie. Także o zajęcie trudno a czasu na głupie myślenie mnóstwo...
@roki_1991 @kb.karola90 @Oczekujaca123 dziewczyny bedzie dobrze teraz jest was czas. Niedługo ujrzycie swoje maluchy.
A potem będzie kolejna na nas @Takaja123 @kasienka862
Dziękuję za dobre słowa ale niestety u mnie zaczyna się najgorszy czas i bardzo chciałabym ujrzeć mojego synka jak najpóźniej (no tak najwcześniej to pod koniec marca). Straciłam córeczkę w 20+1tc. Dzisiaj jest u mnie 20+4tc. Ale musi być dobrze i nie ma innej opcji!

Kochana ja od 7.11 leżę plackiem. Wstaje tylko do wc i na mycie. Także o zajęcie trudno a czasu na głupie myślenie mnóstwo...

Dziękuję za dobre słowa ale niestety u mnie zaczyna się najgorszy czas i bardzo chciałabym ujrzeć mojego synka jak najpóźniej (no tak najwcześniej to pod koniec marca). Straciłam córeczkę w 20+1tc. Dzisiaj jest u mnie 20+4tc. Ale musi być dobrze i nie ma innej opcji!

Seriale albo jakieś fajne książki :) ja wczoraj znalazłam taka super książkę w bibliotece że tak mnie wciągnęła że zapomniałam o całym świecie :)

reklama
Do góry