reklama
anja93
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny może mnie jeszcze ktoraś pamięta :-)
Nie było mnie tu bardzo długo przez co już totalnie nie nadrobię forum. Cały swoj wolny czas poświęcam synkowi ale jestescie w moich myslach i jestem ciekawa co tam u Was? Jest tutaj jakiś nowy brzuszek? Jak tam brzuchatki te ktore niedlugo powitają swoje maluszki? (Oprocz @Totois30 bo z nią jestem na biezaco hihi). Trzymam za Wszystkie kciuki a te ktore niestety tutaj dołączyly- tulę.
Buziaki ode mnie i ponad 2-miesięcznego Miłosia ;*
Nie było mnie tu bardzo długo przez co już totalnie nie nadrobię forum. Cały swoj wolny czas poświęcam synkowi ale jestescie w moich myslach i jestem ciekawa co tam u Was? Jest tutaj jakiś nowy brzuszek? Jak tam brzuchatki te ktore niedlugo powitają swoje maluszki? (Oprocz @Totois30 bo z nią jestem na biezaco hihi). Trzymam za Wszystkie kciuki a te ktore niestety tutaj dołączyly- tulę.
@Takaja123 no wzięłam ten droższy koleżanka mi go poleciła robił a taki sam. Jakby wzięła pakiet do domu to o 50 zl tańszy jest.
Takaja123
Duża różnica. Może masz coś więcej w tym pakiecie. Bo w testdna jest pakiet za 330 zł badań które na robiłam. Jednak wolałam zrobić z krwi w sprawdzonym labie@Takaja123 no wzięłam ten droższy koleżanka mi go poleciła robił a taki sam. Jakby wzięła pakiet do domu to o 50 zl tańszy jest.
roki_1991
@roki_1991 czy zaczęłaś starania mimo nieregularnej miesiączki? Chcieliśmy po @ zacząć starania, a teraz nie wiem czy czekać aż wszystko się ureguluję czy to nie ma nic do rzeczy? Jak byli u Was?
Ja długo czekałam po drugiej stracie ale nie ze względu na nieregularne @ bo z tym raczej nie było problemu, tylko robiłam badania i powiedziałam M że nie ma starań dopóki nie znajdę przyczyny strat i nie będę mieć leków.
Byłam dziś zbadać progesteron (23dc)
Podpowiecie czy wszystko okej ?
Wynik świadczy że miałaś owu w tym cyklu, także jest bardzo dobrze
Ja tak nigdy nie mialam tymbardziej ze to bol dosc silny atak ledwo dalam rade dojsc do lozka opierajac sie o ściany nie wiem czy to normalne... dzis skonczony 8.nie wiem jak to liczyc czy slonczony 8 i zaczyna sie 9 czy po prostu 8 [emoji14]
Jutro ide do gin po zwolnienie to jej powiem o tych zawrotach i zlym samopoczuciu. Ciekawe czy zrobi mi usg skoro mialam w piatek, ale martwie sie xzy u dzieckakow wszystko ok..
Brzuch wywalilo mi jakos tydzien temu... wyskoczył jakbym byla w 5 miesiacu , nie da sie ukryc
Co do tygodni, ja liczę że jak jest np 10+3 to jest skończone 10 tygodni czyli leci 11 więc mówię że jestem w 11 tyg
A co do złego samopoczucia to też wam pisałam kiedyś że miałam dokładnie tak samo. U mnie pomagało jak się położyłam i trochę leżałam, ale potem musiałam coś zjeść bo wiem że u mnie to kwestia jedzenia była. Na szczęście to nie jest tak ze jak się źle czujemy to dzieciaczkowi coś się dzieje, także spokojnie
Ja mam takie badania w tym co płacę
Mutacja V Leiden, Mutacja protombiny, Warianty (C677T, A1298C) genu MTHFR, Mutacje w genie PAI-1, V R2, obecność genów (HLA-DQ22, HLA-Dq2,5; HLA-DQ8)
To wygląda jak test na trombofilie i celiakie razem, by te trzy ostatnie geny to właśnie geny odpowiedzialne za celiakie. Dlatego ten pakiet jest droższy. A mówiłam że w labie pobranie jest droższe niż pakiet do domu, to nie wierzyłas co do konsultacji jeśli masz w pakiecie to korzystaj, chociaż nic nowego się nie dowiesz poza tym co tu od nas. Czyli przy mthfr metyle a przy reszcie heparyna w ciąży. Przy celiaki unikanie glutenu, tyle.
Cześć dziewczyny może mnie jeszcze ktoraś pamięta :-)
Oczywiście że Cię pamiętam! i super ze wszystko u was okej, bo długo się nie odzywałas i się martwiłam czy wszystko dobrze co do brzuszków to u mnie aktualnie 16+6, jutro wizyta i mam nadzieję że wszystko na niej będzie okej
Przepraszam że dopiero dziś odpisuje, ale tak mnie wczoraj głowa bolała że nie mogłam funkcjonować.... Ale wytrzymałam bez leków i jestem z siebie dumna teraz trzeba wstać na jakieś śniadanie
kb.karola90
Na 10:15 śmigam na wizytę kontrolna szwu...
Proszę, trzymajcie kciuki
reklama
Oczekujaca123
Trzymam kciuki.Na 10:15 śmigam na wizytę kontrolna szwu...
U mnie lekarka zmniejszyla dawke glucophage i mowila, ze bedziemy powoli schodzic, moje cukry sa niskie, rano wpadam w niedocukrzenie.... to nie jest ok. Wiec wizyte u diabetologa mam co tydzien. U gin co dwa. Zobaczymy mam nadzieje, ze te zle samopoczucie to bylo jednak przez cukier , ktory na czczo byl niski a ja za wiele jie zjadlam i wzielam sie na pieczenie chleba.. troche postalam i moze jeszcze cukier sie nie podniosl az tak... potem juz zmierzylam byl ok ale moze zw pozno zjadlam. Ja ostatnio padam o 20... max21... rano mam problem zczolgac sie z lozka na sniadanie...