Oczekujaca123
Fanka BB :)
Do tej pory uparcie twierdzilam, ze chce brac metformine cala ciaze ale teraz mam watpliwosci czy jest mi w tej chwili potrzebna... :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 10:15 śmigam na wizytę kontrolna szwu...
Proszę, trzymajcie kciuki
Cieszę się bardzo, że wszystko u Was jest dobrze super, że tak rośnie i oby tak dalej :* a jak u Ciebie z tym szwem masz tryb leżenia czy tylko masz się oszczędzać?Jesteśmy po wizycie. Dziekujemy za wszystkie kciuki :* Wizyta trwała jakieś 40 minut, moja mama w poczekalni dostała juz prawie zawału
Ale WSZYSTKO JEST OK
Szewek trzyma, szyjka 2,8-2,9 cm. Lejkiem kazał się lekarz wcale nie przejmować bo taki lejek to ponoć nie lejek jak to stwierdził
Synuś urósł od piątku 30g doktor się śmiał ze dziecko nam rośnie jakimś własnym tempem
Jestem przeszczęśliwa i mega zmęczona bo oczywiście pół nocy nie spałam
Lekarz mi powiedział że nie muszę non stop leżeć ale ja i tak będę leżeć do minimum tego 28tc juz minęły ponad dwa tygodnie i da się wytrzymać dla Synusia jestem w stanie wytrzymać wszystkoCieszę się bardzo, że wszystko u Was jest dobrze super, że tak rośnie i oby tak dalej :* a jak u Ciebie z tym szwem masz tryb leżenia czy tylko masz się oszczędzać?