reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Dagmarka1991 ja bym na twoim miejscu poczekala. Ja czekałam do wyników badań. No bo jeśli byłaby sytuacja ze jedno z was się wyleczyło a drugie nie, to znowu się zarazicie i będziecie musieli we dwójkę znowu brać antybiotyk. Bez sensu

reklama
Dziewczyny, czy po zakończeniu leczenia możemy już mieć pełny stosunek bez zabezpieczenia? Czy musimy czekać na wyniki badań? Aktualnie drugi dzień leczenia i używamy prezerwatyw. Dwa tygodnie po zakończeniu leczenia mamy powtórzyć badanie. Na wynik czeka się 10 dni.
Tez bym poczekala, to nie jakis mega odlegly termin, a jednak bedziesz spokojniejsza ;*

@nafoczka kochana, przepraszam, ale chyba bede musiala zrezygnowac. Cierpie na chroniczny brak czasu. Dopiero co zabralam sie za przygotowania, ale jestem w czarnej d...ie. Takze, zaluje, ale nie tym razem. Uwielbiam szydelkowac, to mnie mega uspokaja, skupiam sie na oczkach i tak 1, 2, 3, 4... i zapominam o calym swiecie. Niestety ten czas, zeby tak doba mogla trwac choc ze 30 godzin.

@Dagmarka1991 jak u Ciebie z okresem, czy wraca do normy? U mnie zaczelo sie 24dc, na luteinie, ale to bylo cos bardziej brunatnego. Poprzednim razem tez tak bylo, takie bardziej brudzenie, wiec balam sie, ze i teraz tak bedzie. Na szczescie wczoraj sie rozkrecil, krwawie normalnie, tak jak kilka miesiecy temu. Mam nadzieje,ze wszystko wraca do normy. A jak u Ciebie?

@ivvonka hop hop, co u Was dziewczyny?
czy @Funia90 to jeszcze zaglada?

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja po wizycie , wszystko jest super ,wg om 8+3 wg USG 8+5 jestem duuuuzo spokojniejsza ,dostałam skierowanie na prenatalne ,może wytrzymam tym razem dwa tygodnie do następnej wizyty :biggrin2:

Załączniki

• IMG_20181117_143544158.jpg
    IMG_20181117_143544158.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 71
Dziewczyny ja po wizycie , wszystko jest super ,wg om 8+3 wg USG 8+5 jestem duuuuzo spokojniejsza ,dostałam skierowanie na prenatalne ,może wytrzymam tym razem dwa tygodnie do następnej wizyty :biggrin2:
Super ! Trzymam kciuki ;*
A wlasnie jesli chodzi o prrenatalne to czy lekarz prywatny moze wystawic skierowanie na prenatalne w ramach nfz? Kiedya myslalam, ze nie. Teraz gdzies to slyszlalam i mnie to zastanawia...

reklama
Tak może ,mi z racji wieku przysługuje ,skierowanie mam do placówki z którą ma podpisany kontrakt
Ooo super. Ja mam zaswiadczenie od genetyka, ze mam miec prenatalne. Zobacze czy moja lekarka bedzie cos o tym mowila. U nas na Slasku sa rozne projekty i teraz wykonuja badania za darmo razem z testami z krwi czyli prawie jak na NFZ, ale ja chciałabym isc do innej placowki i.licze , ze da mi tam skierowanie ;p a jak nie no to skorzystam z tych darmowych badan z uni albo z wojewodztwa

Do góry