reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziękuję dziewczyny. Nie pozostalo mi nic innego jak wierzyc. Trochę mnie martwia te krwiaki, lekarka mowila, ze moge zaplamic, ale mam nadzieje, ze nic zlego z dzieciakmi nie zrobia ;)
Jestesm podwójnie szczęśliwa i podwojnie przerazona ! [emoji14]

reklama
Dziękuję dziewczyny. Nie pozostalo mi nic innego jak wierzyc. Trochę mnie martwia te krwiaki, lekarka mowila, ze moge zaplamic, ale mam nadzieje, ze nic zlego z dzieciakmi nie zrobia ;)
Jestesm podwójnie szczęśliwa i podwojnie przerazona ! [emoji14]
Mówiłam ze będzie dobrze :) podwójne szczęście :) Trzymam za Waszą trójeczke kciuki z całych sił :)

Wczoraj w szpitalu spotkałam znajomą, obie czekałyśm na usg, no i Ola wyszła juz z tego usg i pytam jej
- a co Ty tu w ogóle robisz
- a ona na to "wiesz bo ja w ciąży jestem i w niedziele mi powiedzieli ze nie ma serduszka które wcześniej biło i skierowali mnie na zabieg, we wtorek zrobili usg kontrolne i były dwa zarodki i dwa serduszka, a teraz mi powiedzieli ze są cztery zarodki i trzy serduszka...
Była w wielkim szoku :) oby tylko wszystko było dobrze bo niestety oni też są juz po przejściach, stracili 4!!! ciążę...

Ostatnia edycja:
Oczekująca - pięknie :) Teraz trzeba zachować spokój :)

Mówiłam ze będzie dobrze :) podwójne szczęście :) Trzymam za Waszą trójeczke kciuki z całych sił :)

Wczoraj w szpitalu spotkałam znajomą, obie czekałyśm na usg, no i Ola wyszła juz z tego usg i pytam jej
- a ona na to "wiesz bo ja w ciąży jestem i w niedziele mi powiedzieli ze nie ma serduszka które wcześniej biło i skierowali mnie na zabieg, we wtorek zrobili usg kontrolne i były dwa zarodki i dwa serduszka, a teraz mi powiedzieli ze są cztery zarodki i trzy serduszka...
Była w wielkim szoku :) oby tylko wszystko było dobrze bo niestety oni też są juz po przejściach, stracili 4!!! ciążę...

@kb.karola90 ... o matko [emoji14] no to maja niezly stres.
Moja lekarka wczoraj uznala, ze ktos nad nami czuwa i od razu z rozmachem przyslal dwojke dzieciako wiec trzeba sie cieszyć. Twoja znajoma sie juz tyle razy nacierpiała, wiec teraz tyle razy bedzie sie cieszyć ! ;)
A u Ciebie na usg wszystko ok? Bo chyba mi gdzies umknelo?

@Dagmarka1991 staram sie byc spokojna. Wiem, ze nie mam wpływu na to co sie dzieje. Dbam o siebie o sie relaksuje.

@kb.karola90 ... o matko [emoji14] no to maja niezly stres.
Moja lekarka wczoraj uznala, ze ktos nad nami czuwa i od razu z rozmachem przyslal dwojke dzieciako wiec trzeba sie cieszyć. Twoja znajoma sie juz tyle razy nacierpiała, wiec teraz tyle razy bedzie sie cieszyć ! ;)
A u Ciebie na usg wszystko ok? Bo chyba mi gdzies umknelo?

@Dagmarka1991 staram sie byc spokojna. Wiem, ze nie mam wpływu na to co sie dzieje. Dbam o siebie o sie relaksuje.
Na usg wszystko ok :) szewek ładnie trzyma :) Antoś waży już 241g. Jest o ok 1,5 tygodnia większy niż wychodzi wg OM.

Woow ale historia:o ! Trzymam więc kciuki za koleżankę :tak:

Wooow trzymam mocno kciuki za Twoją koleżankę i oby wszystko było dobrze :) może niebawem pojawi się czwarte serduszko. Piękna historia i oby ze szczęśliwym zakończeniem

reklama
Dziewczyny, czy po zakończeniu leczenia możemy już mieć pełny stosunek bez zabezpieczenia? Czy musimy czekać na wyniki badań? Aktualnie drugi dzień leczenia i używamy prezerwatyw. Dwa tygodnie po zakończeniu leczenia mamy powtórzyć badanie. Na wynik czeka się 10 dni.

Do góry