reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Właśnie nie robiłam jeszcze żadnych infekcyjnych i oby ich nie miala bo będzie ciężko zwalczyć je w ciazy.
Pytanie do was czy po poronieniu bolały was od czasu podbrzusze jak na okres ? Jak narazie u mnie są dni płodne więc okres jeszcze nie powinien nadejść

Ja zdecydowanie bardziej zaczęłam odczuwać kiedy a nawet z którego jajnika mam owulację:tak:

@OneMoreTime a nie myślałaś o zmianie luteiny na tą pod język? Szczerze to nie wirm jaka jest różnica ale może warto dopytać lekarza jak niedługo masz wizytę.
:)
Ja nadal biorę luteinę, żeby miała pozytywny wpływ na szyjkę. Grozi mi niewydolność ciśnieniowo-szyjkowa i lekarz twierdzi, że luteina pomoże w tym przypadku. Podobno najlepsza w tym celu jest ta dopochwowa. Poza tym, miałam problemy z nerkami, więc ta luteina w odróżnieniu od tej podjęzykowej, nie wchłania się gdzieś tam w narządach wyżej a bezpośrednio do szyjki dociera :happy2:

reklama
@OneMoreTime rozumiem :) to lekarz wie co robi. Tylko te infekcje niepotrzebne... Może te leki od rodzinnego pomogą. :)

Dzieciatka na pewno spaly, zmęczone wygibaskami w brzuszku :)

Co do owulacji też zawsze czułam kiedy się zaczyna z tym, że tylko w jednym jajniki :)

@OneMoreTime ja w pierwszej ciąży też miałam infekcje i dostałam na nią globulki a brałam też luteine dopochwowo. I mi moja gin nic nie mówiła że mam jakoś specjalnie to brać. A ze i luteine i globulki kazała brać na noc, to brałam w zasadzie na raz i nie myślałam nawet o tym czy to okej. Ale myślę że luteine bierz normalnie :)

Właśnie nie robiłam jeszcze żadnych infekcyjnych i oby ich nie miala bo będzie ciężko zwalczyć je w ciazy.
Pytanie do was czy po poronieniu bolały was od czasu podbrzusze jak na okres ? Jak narazie u mnie są dni płodne więc okres jeszcze nie powinien nadejść
Mnie przy krwawieniu bolał, później nie A teraz znowu Tak delikatnie pobolewa..

@martakratka Powodzenia na końcówce.:)
Konsultacja kardiologiczna za nami. Serduszko ładnie pracuje. Jest jeszcze leciutki szmer, ale może być tak, że zniknie, bo spowodowany jest milimetrowym ubytkiem w dużej komorze, który się ciągle obudowuje tkanką, tworząc przykrycie. W każdym bądź razie, w porównaniu do poprzedniego echa serca, które też wyszło przyzwoicie, jest lepiej. Żadnej operacji i leków nie trzeba. Przemiłą panią kardiolog zobaczymy dopiero w maju. :)
No to pięknie:) ale sie cieszę:)

@OneMoreTime ja w pierwszej ciąży też miałam infekcje i dostałam na nią globulki a brałam też luteine dopochwowo. I mi moja gin nic nie mówiła że mam jakoś specjalnie to brać. A ze i luteine i globulki kazała brać na noc, to brałam w zasadzie na raz i nie myślałam nawet o tym czy to okej. Ale myślę że luteine bierz normalnie :)
nie boisz się kochana negatywnych skutków encortonu? (tycia, zahamowania kory nadnerczy)

Dziewczyny czy miałyście krwiaka w ciąży przed starta? Ja za pierwszym razem miałam krew. I teraz niedawno BYŁAM w „ciąży” tzn sam był pęcherz i znowu krwiak który pociągnął za sobą cały ten pęcherzyk... i drugi raz jestem z krwiakiem dziwne.

reklama
Do góry