reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Te pierwsze co masz za 55zł to są podstawowe. Ja zaczynałam od nich. Tylko że na wyniku jest napisane że są dodatnie i trzeba wtedy zrobić te drugie. W tych za 100zł masz już dokładnie miano przeciwciał i konkretnie które wyszły. Możesz od razu zrobić te droższe, będziesz wiedziała dokładnie co jest grane jeśli wyjdzie dodatni wynik.

Wiem że strach jest i będzie, muszę go po prostu jakoś ogarnąć ;) choć zamiast łatwiej jest trudniej...

Wiesz co, to pewnie zależy od labu. Poszukaj na stronie swojego labu albo po prostu idź i zapytaj. Kurcze, robiłam je rok temu, średnio teraz pamiętam ile kosztowało....

Chyba dzisiaj pojadę i zobaczę bo może nie muszę jechać do Lublina. Może gdzieś w moich mieście robią lub w kielcach bo mam bliżej.
Ale wszystkie te badania jak patrzyłam to są z krwi więc chyba nie będę musiała się umawiać tylko podjechać

reklama
@Ela93 te bakterie możesz zrobić później. W sensie nie musisz 6tyg po stracie, bo jeśli są te bakterie, to same nie znikną ;) i niestety te dziady nie dają totalnie żadnych objawów... Wiem bo ja byłam w totalnym szoku jak wyszło że mam ueraplazme... Ale antybiotyk na 2tyg ja i mąż, potem badanie kontrolne i wszystko było już git :)

reklama
Do góry