reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Ela93 to u Ciebie tokso dobrze wyszło nie miałaś kontaktu i nie chorowałas:) u mnie wszystko wyszło dodatnie IgG 0,71 i IgM. 114 i jeszcze po powtorzeniu uroslo

reklama
@Ela93 to u Ciebie tokso dobrze wyszło nie miałaś kontaktu i nie chorowałas:) u mnie wszystko wyszło dodatnie IgG 0,71 i IgM. 114 i jeszcze po powtorzeniu uroslo
Tylko mi te wyniki zabrali i nie oddali.
Akurat w LUX med robią te badania do 6 tygodni ale muszę mieć dokładne nazwy to sobie przedzwonię i umówię się na badania.

@roki_1991 to w takim razie zrobię jeszcze to badanie przed wizytą. Czy te witaminy to już są na receptę czy normalnie w razie potrzeby dostanę w aptece?

To są witaminy bez recepty, tylko czasem w aptece ciężko dostać. Można szukać na necie. Są 3 firmy z których można szukać: solgar, swanson i aliness. Ważne żeby nie było to kwas foliowy tylko folian, a WitB12 to metylokobalamina i nie ta zwykła ;)
Są też preparaty "modulatory homocysteiny" też można spróbować, bo tak jak mówię na każdego działa co innego ;)

@Ela93 z tego.o wiem w luxmed na te badania nie trzeba się wcześniej umawiać. Ja zazwyczaj sprawdzam jak wygląda przygotowanie i idę podaję nazwę badania i robię :) na wymaz z szyjki trzeba wcześniej się umawiać to tylko chlamydia jest o ile się nie mylę

@Takaja123 wymaz jest na chlamydie, ueraplazma i mykoplazme. Przynajmniej w moim labie to jest jako jedno badanie i ja tak miałby robione ;)
Generalnie czuje się okej, dziękuję że pytasz. Ale jutro wizyta więc wiesz jak to jest - uaktywnil się już standardowy stres co tam się jutro okaże...

reklama
Do góry