reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny jak zawsze mam schizy, miałam teraz trochę na papierze takich brązowych nitek. We wtorek na wieczór też miałam a później rano i cały dzień aż do teraz nic. Od czego to może być? Bo niektórzy mówią że to od acardu. Nie wiem co zrobic wizyta w poniedziałek..

reklama
Przepraszam że pytam a miałaś zabieg czy samej udało się oczyścić? Bo tak jak u mnie to samej się udało plus to że w ten dzień co poronilam lekarz zdołał pobrać materiał bo odrazu kiedy skurcze dostałam pojechałam do niego. I mi to jedynie powiedział aby się odbudowala i jak zacznie się pierwszy okres to odrazu się starać. Może dlatego że wcześniej miałam problem aby zajść i miałam wspomaganie.

A to miałaś na NFZ czy już prywatnie. Akurat ma takiego lekarza ze jest ginekologiem i endokrynologiem.

Wszystko prywatnie

Rozumiem cię doskonale... Mimo że w żadnej ciąży nie krwawilam, to za każdym razem jak idę do łazienki to sprawdzam czy nie ma krwi na papierze....
A mnie też dziś ogarniaja jakieś czarne myśli. Mam nadzieję że to tylko przez tą pogodę za oknem.. I że wszystko jest w porządku

Rozumiem cię doskonale... Mimo że w żadnej ciąży nie krwawilam, to za każdym razem jak idę do łazienki to sprawdzam czy nie ma krwi na papierze....
A mnie też dziś ogarniaja jakieś czarne myśli. Mam nadzieję że to tylko przez tą pogodę za oknem.. I że wszystko jest w porządku
Napewno jest w porządku. Na mnie taka pogoda też działa destrukcyjnie, jeszcze siedzę w domu sama z kotem, mąż pracuje do 17 i się tak ciągnie ten dzień :)

reklama
Do góry