kasiula222
Fanka BB :)
Roki super wieści cieszę się że jest dobrze .Nawet nie wiesz jak bardzo też bym chciała usłyszeć takie wieści oo do lekarza . Gratulacje kochana .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@roki1991 super [emoji7] [emoji175]Pojechałam na wizytę. Wpuściła mnie o 15. Zrobiła usg i wyszło jej 13+2. Powiedziała że za tydzień będzie za późno na prenatalne. Zadzwoniła tam i kazali mi przyjechać dziś. Pojechałam. Na usg wszystko wygląda prawidłowo. Wszystkie parametry są w normie. Serduszko bije 166 na minutę, czyli jest okej ryzyko na podstawie usg wyszło niskie, za dwa tygodnie wyniki z krwi to jeszcze się skorygują te parametry. Lekarz powiedział że wygląda mu na dziewczynkę [emoji14] także dalej pół na pół
@wisna trzymam kciuki za jutro ;*@hona szkoda. Może następny cykl będzie Twój.
@roki_1991 super wieści
Ja też po moim badaniu. Lekarka jednak nie zrobiła mi bardzo szczegółowego USG bo jutro mam prenatalne. Mój synek okazał się być dziewczynką (zobaczymy co będzie jutro). Szyjka ok, serduszko bije dobrze, jedynie jest zastój w jednej nerce, ale mówi, że na tym etapie to nic strasznego.