reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Pan Bóg pozwoli nam w końcu cieszyć się dzidziusiem. Przecież jesteśmy mądre kobietki. Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie dziewczyny. U mnie jutro byłby wyznaczony dzień porodu.

Ooo, a gdzie dokładnie byłaś?? :) i zdradz skąd jesteś ;) bo w sumie kojarzą mi się jakieś okolice Katowic ;)
Aaa no i kciuki za dzisiejszą wizytę :)

Też poproszę o kciuki... Wizyta o 15.30 i boję się jak zawsze....
Dokładnie w Bielsku w Centrum, na przegladzie instalacji lpg w aucie [emoji14] niedaleko Sfery.
A mieszkam w Chorzowie ;)

Wlasnie dzwonili mi z przychodni, ze Wizyte bede miala jednak jutro, bo lekarke cos zatrzymalo w szpitalu i jutro bedzie przyjmować :(
Eh jeden dzien wiecej stresu, ale moze wiecej bedzie widac [emoji14]
Także kciuki prosze do jutra przytrzymac :)

@Dagmarka1991 jestem myslami z Toba i mocno przytulam ;* przezywalam to 15pazdziernika.. trzymaj sie :*

Hej dziewczyny, dzisiaj zrobiłam 6 zastrzyk. I powiem że ten dzisiejszy i wczorajszy mnie bolał podczas wbijania igły. Ktoś pisał żeby robić 1cm od pępka, wtedy mniej boli?

@roki_1991 powodzenia dziś na wizycie, trzymam kciuki :)

@Oczekujaca123 jak będziesz miała pobierane wymaz to lepiej nie brać tej dawki przed wizytą. Po prostu weźmiesz później. Raczej nic nie powinno się dziać. Jeśli masz wątpliwości dopytaj lekarza o to :)
Beta ładnie i Ciebie rośnie także wszystko jest dobrze, ten dzień szybko minie i jutro już będziesz na wizycie :)

Ściskam Was dziewczyny, dobrze, że jesteście :)

Hej dziewczyny, dzisiaj zrobiłam 6 zastrzyk. I powiem że ten dzisiejszy i wczorajszy mnie bolał podczas wbijania igły. Ktoś pisał żeby robić 1cm od pępka, wtedy mniej boli?

Sama musisz chyba znaleźć takie miejsce gdzie będzie mniej boleć... Mnie na wysokości pępka boli mniej niż poniżej, ale poniżej też muszę wbijać bo nie da się wszystkiego w jednym miejscu :p i faktycznie u mnie bliżej pępka mniej boli niż trochę dalej

reklama
No tak. ;)

@Lu_cy mnie tylko boli jak zrobię zastrzyk jakies 2 minuty takie rozpieranie czuje. Potem juz nic bie boli.
Myslalam, ze to normalne? Ale chyba dluzszy bol nie
Ja w ultoce mam napisane, ze robic 5 cm od pępka

Do góry