reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mnie najbardziej wkurzało, jak się mnie znajomi pytali co zrobiłam, że poroniłam (może dźwigałaś, może za dużo pracowałaś, może wzięłaś jakiś nie taki lek). Kuźwa, nic nie zrobiłam. No i też nie było łatwo zbierać gratulacje po poronieniu - kadry wysypały się, że wpłynęło zwolnienie z kategorią "B". Ale ludzie naprawdę często to z niewiedzy robią i z braku wyczucia, jak to jest po stracie.
Ludzie nie mają za grosz wyczucia... Miałam podobnie. W takich sytuacjach najlepiej nic nie mówić. Niektórzy nawet potrafią z cudzego nieszczęścia zrobić sobie sensacje i tworzyć swoje plotki. Taka jest już mentalność ludzi.

@kb.karola90 cieszę się bardzo, że wszystko jest w porządku :) gratuluję :*

Ludzie nie mają za grosz wyczucia... Miałam podobnie. W takich sytuacjach najlepiej nic nie mówić. Niektórzy nawet potrafią z cudzego nieszczęścia zrobić sobie sensacje i tworzyć swoje plotki. Taka jest już mentalność ludzi.

@kb.karola90 cieszę się bardzo, że wszystko jest w porządku :) gratuluję :*
Dziękuję :)

A tak w ogóle to była ze mną moja mama, bo chłop mój chory niestety jest. No i mamuśka była i Nas kilka dni temu i tak nieśmiało mi się zapytała czy ona mogłaby chociaż na chwilę wejść i zobaczyć no i oczywiście się zgodziłam :) i ta moja Kochana Wariatka ryczała całe badanie :D normalnie Matka-Wariatka :)

Dziękuję :)

A tak w ogóle to była ze mną moja mama, bo chłop mój chory niestety jest. No i mamuśka była i Nas kilka dni temu i tak nieśmiało mi się zapytała czy ona mogłaby chociaż na chwilę wejść i zobaczyć no i oczywiście się zgodziłam :) i ta moja Kochana Wariatka ryczała całe badanie :D normalnie Matka-Wariatka :)
Cieszy się na nowe życie :) a już wiesz dziewczynka czy chłopiec? :)

Wiem wiem.. niestety :( mnie te to czeka...
A robiłaś jakies badania po stracie ?
Nie robiłam, u mnie była ewidentna akcja spowodowana niewydolnością szyjki. Mam nadzieje ze tym razem z szwem damy rade.
Cieszy się na nowe życie :) a już wiesz dziewczynka czy chłopiec? :)
No właśnie tak średnio nam Dzidzia chciała się pokazać ale w pewnym momencie było ewidentnie widać ze coś tak sterczy :D

reklama
Nie robiłam, u mnie była ewidentna akcja spowodowana niewydolnością szyjki. Mam nadzieje ze tym razem z szwem damy rade.

No właśnie tak średnio nam Dzidzia chciała się pokazać ale w pewnym momencie było ewidentnie widać ze coś tak sterczy :D
No to trzymam kciuki. U mnie ponoc tez nieywdolnosc szyjki, ale ja sie zawzielam i badalam..teraz moze byc juz tylko lepiej ! Rozumiem, ze od poczatku jestes na l4? A lekarz mowil czy musisz caly czas lezec z tym szwem? W ktorym tyg beda ci go zakladax

Do góry