roki_1991
Fanka BB :)
Dziewczyny mam do Was pytanie czy Wasza pierwsza miesiączka po poronieniu była taka bolesna i obfita? To jest normalne? Nigdy nie przeżywałam tak źle @
Po poronieniu pierwsza @ może być różna. Niektóre mają obfita, niektóre skapą, jeszcze inne normalna. Ja miałam mega obfita, co 2h podpaski wymieniałam i to takie grube nocne.... Brzuch mnie nie bolał jakoś bardziej chyba, bo nie kojarzę, ale pierwsze 3 dni to był hard z ilością krwi...
Dzisiaj się załamałam. Weszła jedna Pani do sekretariatu i się pyta, jak tam dzieciątko już rośnie? A ja mówię, że nie. A ona: no jak to? Młodzi muszą mieć dzieci.
A mi się chciało płakać. :-(
Ciężkie takie sytuacje, bo ludzie nie mają wyczucia a my nie mamy na to wpływu. Ja na pytanie kiedy dzieci, odpowiadałam "jak Bóg da". Z reguły nie wiedzieli co powiedzieć i kończyli temat... Ale w sercu i tak był ból... Bolały takie pytania, ale jakoś nauczyłam się z tym radzić
@Oczekujaca123 gratuluję!! Super ze się udało nie denerwuj się, na początku taki ból jak na @ jest normalny. Mnie bolało jakoś do 8-9tc. Potem był stres jak przestało boleć.... Będzie dobrze powtórz betę.. Zobacz jaki przyrost i czekaj spokojnie na tą wizytę 30.10 będzie dobrze. A luteine polecam podjęzykową jak masz podrażnienia. Chociaż smak jest ochydny to boję się też podrażnień i od początku wybrałam tą.