jagoda87
Fanka BB :)
@kari21 i @roki_1991 super wiadomości po wizytach! Zobaczycie ze teraz będzie dobrze! Trzymam dalej za Was mocno kciuki [emoji9]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow ale ten Twój mężczyzna rośnie jak na drożdżach [emoji7]Trzymamy z Maksiem kciuki za każdą fasolkę <3 niech rosną w siłę Zobacz załącznik 903671
Gratulacje [emoji16] teraz to już tylko czekać spokojnie do rozwiązania. Chciałabym być już na Twoim miejscu.Czesc dziewczyny Jestem po ostatnich prenatalnych. Wszystko oki Jeju jak sie cieszę Ponad 1,5 kg szczęścia... W ciagu ostatnich 3 tygodni przybrał 500g. Ja od poczatku ciazy mam minus 10kg. Wszystkie pomiary w normie. Termin sie przesunal na 7.12, z 16.12 więc jest szansa że będę w święta w domku Niestety w moczu wyszly mi ciala ketonowe - nie wiecie skąd to moze byc?
Ja dzisiaj pierwszy dzień z luteiną pod język. Dosyć szybko się rozpuściła. Kolejna tabletka wieczorem.No mówiłaś, a ja nie wierzyłam i w sumie dalej nie chce się za bardzo nakręcac, bo nie wiadomo nigdy jak będzie... Póki co zmieniła mi trochę luteiny na dupka, bo już nie daje po niej rady.... Z 3x3 zrobiła mi 2x2 i między to dała dupka. Powiem wam że o ile rano jeszcze jakoś ujdzie, o tyle jak zjem tą luteine popołudniu to do końca dnia mi nie dobrze.... Blee... Ale czego się nie robi dla malucha dziś jeszcze zastrzyk z progesteronu także mam nadzieję że będzie oki kolejna wizyta w piątek
@gosia100 wiem jak to jest jak przeżywasz rocznicę straty, a tu ciągle bez ciąży. Ale nie smuc się. Teraz nabierzesz sił po zabiegu i wracasz do gry na pewno się uda
Delikatnie czasami mnie mdli i rano jestem zmęczona jak nigdy... u mnie już 15+3 więc powinno być lepiej. Teraz się męczę trochę z bólami w okolicach podbrzusza po cc.Jagoda jak u ciebie z objawami ciążowymi przyszło coś .? U mnie 9 tydz i delikatnie czasami nie dobrze i zmęczenie tylko . Zaczęły piersi pobolewac ale delikatnie .
Jestem kochane ale dopadło mnie chorobsko i leżę pod kołdra po sam czubek głowy. Ostanio tak mnie powaliło w ciąży
@Dagmarka1991 za Ciebie też trzymam kciuki! może bedziemy w ciąży w jednym czasie - ja jakos nie nastawiam sie, że szybko zajde. Ale czuję, że bedzie dobrzeBędę trzymać kciuki. Ja narazie walczę o przywrócenie miesiączkowania. Od jutra luteina pod język.
@martakratka gratulacje! Pamietam jak rozpoczynalas ciążę a tu juz przy końcówce waga niezła - bedziesz sexy mamuśkaCzesc dziewczyny Jestem po ostatnich prenatalnych. Wszystko oki Jeju jak sie cieszę Ponad 1,5 kg szczęścia... W ciagu ostatnich 3 tygodni przybrał 500g. Ja od poczatku ciazy mam minus 10kg. Wszystkie pomiary w normie. Termin sie przesunal na 7.12, z 16.12 więc jest szansa że będę w święta w domku Niestety w moczu wyszly mi ciala ketonowe - nie wiecie skąd to moze byc?