reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@paulina1994 dokładnie tak jak pisze Oczekujaca123. W tym pakiecie jest 6 genów sprawdzanych. Koszt 330 zł. Co do wiarygodności, zależy od lekarza tak na prawdę. Byłam u naprotechnologa który powiedział że dla niego to badanie nie jest podstawą żeby pisać refundację, i że generalnie średnio w tym widzi podstawę, bo dla niego to za mało. Natomiast powiedział że jeśli chce heparyne to mi przepisze, tylko na 100% płatna. Ale moja gin kochana twierdzi że po dwóch stratach dajemy heparyne i bez gadania ;)

reklama
Kurcze a to jest to samo co IGG i IGM?

To nie ma nic wspólnego z igg i ígm. Też się bałam robić w domu, ale babka z labu powiedziała że w placówce po pierwsze drożej a po drugie dłużej. Więc się odważyłam. To na prawdę nie jest trudne. Bierzesz patyczek i pocierasz o policzek kilka razy. Potem bierzesz drugi i pocierasz tak samo o drugi policzek. Jest bardzo fajna instrukcja, na prawdę, nawet głupi sobie poradzi ;) poczytaj o tym tak jak mówi @muza_ton i zamów przesyłkę. Kurier przyjeżdża szybko ;) potem dzwonisz po kuriera i przyjeżdża następnego dnia po odbiór. Wyniki na maila albo pocztą albo i tak i tak :)

To nie ma nic wspólnego z igg i ígm. Też się bałam robić w domu, ale babka z labu powiedziała że w placówce po pierwsze drożej a po drugie dłużej. Więc się odważyłam. To na prawdę nie jest trudne. Bierzesz patyczek i pocierasz o policzek kilka razy. Potem bierzesz drugi i pocierasz tak samo o drugi policzek. Jest bardzo fajna instrukcja, na prawdę, nawet głupi sobie poradzi ;) poczytaj o tym tak jak mówi @muza_ton i zamów przesyłkę. Kurier przyjeżdża szybko ;) potem dzwonisz po kuriera i przyjeżdża następnego dnia po odbiór. Wyniki na maila albo pocztą albo i tak i tak :)
To będę musiała zamówić, jedyny problem wiecznie mnie w domu nie ma, a do pracy zamawiać takiego czegoś nie chce :/

A jest to wiarygodne dla lekarza ? Nie wiem czy widziałaś na stronie mamaginekokog trochę stwierdziła, że te MTHFR itp to chwyt marketingowy i ciekawa jestem jak by zareagował mój lekarz jak mu takie coś przyniosę

reklama
@paulina1994 wszystko'zależy od wiedzy i podejścia lekarza. Mi na podstawa tych wyników od razu dano heparyne. Genetyk na nfz coś tam zaczął dyskutować ze oni sami tego nie robią tylko to jest biznes i marketing wiec zapytałam go kiedy by zrobili mu to na nfz. Po trzech stratach. Rozesmiałam mu się w twarz i powiedziałam co myślałam. Jeszcze twierdzil ze gin nie powinien tego z refundacja pisać bo zapłaci z wlasnej kieszeni. No jakos nie zapłacił.
Do mnie kurier przyjechał po południu. Mimo że mieszkam na zadupiu. Poprosiłam o tote Panie. Wymymlałam policzki tak jak @roki_1991 i za 2tyg był wynik

Do góry