reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@paulina1994 dokładnie tak jak pisze Oczekujaca123. W tym pakiecie jest 6 genów sprawdzanych. Koszt 330 zł. Co do wiarygodności, zależy od lekarza tak na prawdę. Byłam u naprotechnologa który powiedział że dla niego to badanie nie jest podstawą żeby pisać refundację, i że generalnie średnio w tym widzi podstawę, bo dla niego to za mało. Natomiast powiedział że jeśli chce heparyne to mi przepisze, tylko na 100% płatna. Ale moja gin kochana twierdzi że po dwóch stratach dajemy heparyne i bez gadania ;)

reklama
Kurcze a to jest to samo co IGG i IGM?

To nie ma nic wspólnego z igg i ígm. Też się bałam robić w domu, ale babka z labu powiedziała że w placówce po pierwsze drożej a po drugie dłużej. Więc się odważyłam. To na prawdę nie jest trudne. Bierzesz patyczek i pocierasz o policzek kilka razy. Potem bierzesz drugi i pocierasz tak samo o drugi policzek. Jest bardzo fajna instrukcja, na prawdę, nawet głupi sobie poradzi ;) poczytaj o tym tak jak mówi @muza_ton i zamów przesyłkę. Kurier przyjeżdża szybko ;) potem dzwonisz po kuriera i przyjeżdża następnego dnia po odbiór. Wyniki na maila albo pocztą albo i tak i tak :)

To nie ma nic wspólnego z igg i ígm. Też się bałam robić w domu, ale babka z labu powiedziała że w placówce po pierwsze drożej a po drugie dłużej. Więc się odważyłam. To na prawdę nie jest trudne. Bierzesz patyczek i pocierasz o policzek kilka razy. Potem bierzesz drugi i pocierasz tak samo o drugi policzek. Jest bardzo fajna instrukcja, na prawdę, nawet głupi sobie poradzi ;) poczytaj o tym tak jak mówi @muza_ton i zamów przesyłkę. Kurier przyjeżdża szybko ;) potem dzwonisz po kuriera i przyjeżdża następnego dnia po odbiór. Wyniki na maila albo pocztą albo i tak i tak :)
To będę musiała zamówić, jedyny problem wiecznie mnie w domu nie ma, a do pracy zamawiać takiego czegoś nie chce :/

A jest to wiarygodne dla lekarza ? Nie wiem czy widziałaś na stronie mamaginekokog trochę stwierdziła, że te MTHFR itp to chwyt marketingowy i ciekawa jestem jak by zareagował mój lekarz jak mu takie coś przyniosę

reklama
@paulina1994 wszystko'zależy od wiedzy i podejścia lekarza. Mi na podstawa tych wyników od razu dano heparyne. Genetyk na nfz coś tam zaczął dyskutować ze oni sami tego nie robią tylko to jest biznes i marketing wiec zapytałam go kiedy by zrobili mu to na nfz. Po trzech stratach. Rozesmiałam mu się w twarz i powiedziałam co myślałam. Jeszcze twierdzil ze gin nie powinien tego z refundacja pisać bo zapłaci z wlasnej kieszeni. No jakos nie zapłacił.
Do mnie kurier przyjechał po południu. Mimo że mieszkam na zadupiu. Poprosiłam o tote Panie. Wymymlałam policzki tak jak @roki_1991 i za 2tyg był wynik

Do góry