reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kasiula222 ty masz jeszcze niedzielę, ja niedzielę, poniedziałek i praktycznie wtorek, bo wizyta na 17.15 plus na pewno będzie opóźnienie.... Też mam schiz czy będzie okej, to normalne po naszych przejściach niestety... I też pewnie będę wam tu marudzić że się boję. To zrozumiałe...
@ivvonka tego encortonu biorę malutko, a mimo tego mam nadzieję że jakoś da radę.
Wczoraj mąż mi zrobił zastrzyk z progesteronu, mam nadzieję że one pomogą też i będzie okej. Choć jak tylko cycki przestają boleć to wiecie co sobie myślę :p
Roki to wyobraź sobie co ja sobie myślę jak mnie cycki nie bolą wcale nie mam za bardzo objawów ...może tylko leciutkie mdłości na chwilę ...i jeszcze to przeziębienie ...ehhh masakra zaraz porównuje ta ciążę do starconej ...ty wiesz chociaż że masz objawy i serduszko bije ;)

@kasiula222 ja właśnie też nie mam objawów... Cycki raz są raz nie, teraz akurat nie. Mdłości brak, zgaga czasem na kilka sekund. Mięso nie jest takie blee jak było. Jak wcześniej bolał mnie brzuch jak na @ tak teraz cisza. Uwierz mi, też wariuje :p i choć staram się wierzyć że z tymi lekami się uda, to bardzo ciężko mi to idzie i chciałabym już wizytę..
@ivvonka powiem ci ze przez tego lekarza czuje się bardzo zaopiekowana. I widzę że od razu działa a nie czeka. I ma wiedzę. Jak patrzy na moje badania to wie po co one są i jak je interpretować. Także tu akurat duży plus dla niego :)

@kasiula222 ja właśnie też nie mam objawów... Cycki raz są raz nie, teraz akurat nie. Mdłości brak, zgaga czasem na kilka sekund. Mięso nie jest takie blee jak było. Jak wcześniej bolał mnie brzuch jak na @ tak teraz cisza. Uwierz mi, też wariuje [emoji14] i choć staram się wierzyć że z tymi lekami się uda, to bardzo ciężko mi to idzie i chciałabym już wizytę..
@ivvonka powiem ci ze przez tego lekarza czuje się bardzo zaopiekowana. I widzę że od razu działa a nie czeka. I ma wiedzę. Jak patrzy na moje badania to wie po co one są i jak je interpretować. Także tu akurat duży plus dla niego :)
Roki najgorsze jest to że nie mamy na nic wpływu bo nasze zamartwianie nam nic nie da... Robimy co możemy lekami jesteśmy obstawione ...a co los nam d auto się zobaczy ...oby dał nam zdrowego dzidziusia ..

@ivvonka pewnie ze Dzidzia da rade :) gorzej z moja psychiką...kurcze mam takie wahania nastroju ze szkoda gadać...z jednej strony ciesze się bardzo z tej ciąży i już chciałabym wszystko kupować itd...ale z drugiej strony cholernie boje się z tej ciąży cieszyć...normalnie jak baba w ciąży...hahaha :D Właśnie leżę na kanapie i popijam wodę gazowana bo mam takie.mdłości po śniadaniu ze zaraz oszaleje...
A co do tego ze Alunia da sobie z wszystkimi przeciwnościami rade w ogóle nie wątpię :) przecie ona silna po mamusi jest :) aaa i poproszę zdjęcie Księżniczki :)

@roki_1991 @kasiula222 widzę ze Wy też "żyjecie od wizyty" do wizyty :) damy rade dziewczyny :)

@Totois30 a co u Ciebie i Księcia?? Który już tc?? Imię wybrane?? :)

reklama
@kb.karola90 otóż to :D od wizyty do wizyty. Ty masz mega objawy, to też inaczej troszkę. Chociaż wiem że brak objawów wcale nie musi znaczyć że jest źle ;) a ty kiedy masz wizytę??
Z tym cieszeniem się rozumiem doskonale, mam to samo. I to pewnie nie minie do końca ciąży tak na prawdę

Do góry