reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kb.karola90 jest w sumie opcja ze to jelita, bo też mam z nimi przeboje. Coś tam bulgocze, przelewa się, tylko teraz tak dziwnie bo tylko w tym jednym miejscu.. Wzięłam rano nospe bo zaczynało boleć. Nie wiem co jest normalne a co nie i to jest problem :p póki co udało mi się zasnąć i teraz jest cisza. Zobaczymy jak długo.
@ivvonka wg OM 7+2, z usg 4 dni mniej. Wizyta we wtorek, chyba osiwieje teraz :p
@kasiula222 właśnie to jest to, że wcale nie jest powiedziane że serduszko już będzie. Pamiętaj że na tym etapie jego brak nie będzie oznaczać nic złego. U mnie akurat było, więc teraz mam stres czy będzie dalej... Będzie dobrze, a chrypa nie jest groźna dla dzidzi. Gorzej jakbyś miała wysoką gorączkę, to wtedy może być groźne. A o której wizyta w poniedziałek??

reklama
@kb.karola90 jest w sumie opcja ze to jelita, bo też mam z nimi przeboje. Coś tam bulgocze, przelewa się, tylko teraz tak dziwnie bo tylko w tym jednym miejscu.. Wzięłam rano nospe bo zaczynało boleć. Nie wiem co jest normalne a co nie i to jest problem [emoji14] póki co udało mi się zasnąć i teraz jest cisza. Zobaczymy jak długo.
@ivvonka wg OM 7+2, z usg 4 dni mniej. Wizyta we wtorek, chyba osiwieje teraz [emoji14]
@kasiula222 właśnie to jest to, że wcale nie jest powiedziane że serduszko już będzie. Pamiętaj że na tym etapie jego brak nie będzie oznaczać nic złego. U mnie akurat było, więc teraz mam stres czy będzie dalej... Będzie dobrze, a chrypa nie jest groźna dla dzidzi. Gorzej jakbyś miała wysoką gorączkę, to wtedy może być groźne. A o której wizyta w poniedziałek??
Wizytę mam o 12.20 chyba .Mogłam poczekać z tą wizyta jeszcze z tydzień ale człowiekowi się tak dłuży . Przez dwa dni leżałam w łóżku bo się źle czułam byłam słaba wczoraj kaszel mnie męczył a dziś znacznie lepiej z kaszlem tylko ta chrypa ...

@kb.karola90 jest w sumie opcja ze to jelita, bo też mam z nimi przeboje. Coś tam bulgocze, przelewa się, tylko teraz tak dziwnie bo tylko w tym jednym miejscu.. Wzięłam rano nospe bo zaczynało boleć. Nie wiem co jest normalne a co nie i to jest problem :p póki co udało mi się zasnąć i teraz jest cisza. Zobaczymy jak długo.
@ivvonka wg OM 7+2, z usg 4 dni mniej. Wizyta we wtorek, chyba osiwieje teraz :p
Jak dla mnie to to jelita. Właśnie wczoraj się zastanawiałam czy macicą może już tak bardzo na nie uciekać ze bolą. Tzn to nawet chyba nie jest ból tylko taki dziwny dyskomfort. Ale ja właśnie zauważyłam że u mnie po wizycie w toalecie mija :)

@kasiula222 jak szłam na wizytę to starałam sobie wmówić że jak nie będzie serduszka, to nie będzie w tym nic złego. Wiadomo że był wielki stres... Serduszko na szczęście było, a dzidziuś młodszy o 4 dni, co akurat jest bardzo możliwe przy moich cyklach. Lekarz powiedział że wszystko okej i że mam się nie denerwować niczym. Widzisz, nawet o ten progesteron od razu zadbał i powiedział żeby się nie martwić. Także i u ciebie będzie dobrze :)
@kb.karola90 ja miałam taki dzień chyba w zeszłym tygodniu... Obudziłam się z takimi skurczami że myślałam że to koniec. Ale wizyta w toalecie pomogła, przeszło jak ręką odjal ;) mnie jeszcze momentami boli w okolicy pępka i też to takie dziwne. Ale cóż, biorę leki i nic więcej na tym etapie nie mogę zrobić..

@nafoczka spokojnie. Jak ma byc, to bedzie i przejdziesz cala ciaze. My teraz tez sie nie spinalismy. Myslelismy, ze szybko sie nie uda [emoji32] A tu kinderniespodzianka. I tez o dziwo ciaza bez lekow. Tylko heparyna. Takiej ciazy nigdy nie mialam

@roki_1991 to prawdopodobnie jelita. Usuwaja sie w rozne miejsca jak macica sie piwieksza, a robi to kazdego dnia

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam straszną chrype aż nie mogę mówić. ..martwię się o dzidziolka żeby mu to nie zaszkodziło ...a poza tym martwię się czy będzie już serduszko w poniedziałek mam wizytę ,miałam puzno. Owulację w 20dc więc nie wiem czego się spodziewać ... najbardziej się boje powtórki z maja :(((((
Będzie dobrze;) kuruj sie tam, na ta chrypr moze jakis domowy syrop?

reklama
Do góry