roki_1991
Fanka BB :)
@kb.karola90 jest w sumie opcja ze to jelita, bo też mam z nimi przeboje. Coś tam bulgocze, przelewa się, tylko teraz tak dziwnie bo tylko w tym jednym miejscu.. Wzięłam rano nospe bo zaczynało boleć. Nie wiem co jest normalne a co nie i to jest problem póki co udało mi się zasnąć i teraz jest cisza. Zobaczymy jak długo.
@ivvonka wg OM 7+2, z usg 4 dni mniej. Wizyta we wtorek, chyba osiwieje teraz
@kasiula222 właśnie to jest to, że wcale nie jest powiedziane że serduszko już będzie. Pamiętaj że na tym etapie jego brak nie będzie oznaczać nic złego. U mnie akurat było, więc teraz mam stres czy będzie dalej... Będzie dobrze, a chrypa nie jest groźna dla dzidzi. Gorzej jakbyś miała wysoką gorączkę, to wtedy może być groźne. A o której wizyta w poniedziałek??
@ivvonka wg OM 7+2, z usg 4 dni mniej. Wizyta we wtorek, chyba osiwieje teraz
@kasiula222 właśnie to jest to, że wcale nie jest powiedziane że serduszko już będzie. Pamiętaj że na tym etapie jego brak nie będzie oznaczać nic złego. U mnie akurat było, więc teraz mam stres czy będzie dalej... Będzie dobrze, a chrypa nie jest groźna dla dzidzi. Gorzej jakbyś miała wysoką gorączkę, to wtedy może być groźne. A o której wizyta w poniedziałek??