monia_l
Wrześniowe mamy'07
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez...Roki zaczynam się o ciebie martwić nic się nie odzywasz
I jak u Ciebie???@patuśka super wieści!! Bardzo się cieszę
To teraz moja kolej... Zbieram się powoli, bo mam kawałek do lekarza..i
[emoji173][emoji173][emoji173]Dziewczynki melduję się i ja!
Przepraszam że tak długo, ale wizyta trwała godzinę, droga drugie tyle, więc trochę mi zeszło.
No więc, dzidziuś żyje, ma 4mm długości i pięknie bijące serduszko 109 razy na minutę!!
Tym progesteronem kazał się nie martwić, dał dodatkowo zastrzyki, także mąż się będzie musiał wykazać [emoji14] progesteron mam sprawdzać co dwa tygodnie, chociaż pewnie będzie to mega stres.. Ale cóż, trzeba to trzeba.
Następna wizyta u mojej lekarki we wtorek, także całkiem nie długo
Przepraszam że tyle musiałyscie czekać :*
Lekarz zaczął od usg jak tylko zobaczył moja minę gdy weszłam do gabinetu tak to zawsze zaczyna od rozmowy, sprawdzenia wyników badań, pisania tego w kompie. A dziś badanie śluzu, badanie ginekologiczne, usg i info że serduszko bije!! Jak zaczynał usg to się go zapytałam czy ma coś przeciwko że ja sobie trochę popłacze, bo nie dawałam już rady.. Ale potem były łzy szczęścia