reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, moze ktoras z Was tak miala, bo ja juz sana nie ogarniam mojego organizmu...
Od porodu mialam juz dwie @. Kazda poprzedzona owulacja, w czasie ktorej bylo delikatne rozowe plamienie 1-2dni, takie naprawde delikatnie. Nigdy wczesniej nie mialan plamien w owu ale gin mowila ze moze to sie zmieniac. Teraz 3owu... to, e boli to jedno, ale czuje bol jak na okres.. plamienie jest i sluz... ale plamienie brazowe... takie dziwne. Sama juz nie wiem co myslec ;/ zaczęło sie przed wczoraj wieczorem/w nocy. Wiec nie trwa dlugo, ale jednak i ten dziwny bol... miala ktoras tak?:(

reklama
Wiesz co, nie wydaje mi się żeby to było możliwe, tym bardziej bez leków. A patrzyłas na jednostki? Bo może we Włoszech są jakieś inne jednostki? Albo normy? Bo homocysteina 3 to dużo za mało jest

@kasiula222 jak tam twoje objawy? Masz coś czy cisza?? @kb.karola90 a ty?? Bo u mnie to wszystko takie dziwne i nie wiem czy prawidłowe czy coś się dzieje złego, a wizyta dopiero w środę...
A co się u ciebie dzieje ..Ja objawów jako takich nie mam ...troszkę mnie mdli jak jestem głodna ..ale bardzo delikatnie ..staram się myśleć pozytywnie..i odganiać zle myśli ..
W którym tyg będziesz podczas wizyty? Ja dopiero w poniedziałek następny już się nie mogę doczekać ...by już wiedzieć coś...

A co się u ciebie dzieje ..Ja objawów jako takich nie mam ...troszkę mnie mdli jak jestem głodna ..ale bardzo delikatnie ..staram się myśleć pozytywnie..i odganiać zle myśli ..
W którym tyg będziesz podczas wizyty? Ja dopiero w poniedziałek następny już się nie mogę doczekać ...by już wiedzieć coś...

Bolą mnie plecy, ale to jest dziś pikuś. Cały dzień wczoraj i pół dnia dziś bolał mnie brzuch, ale cały łącznie z żołądkiem. Na myśl o jedzeniu mi nie dobrze, ale muszę przecież coś jeść. Cycki żyją swoim życiem i raz bolą mega a za chwilę cisza. Wczoraj mnie bolały całe plecy aż od łopatek do samej pupy a do tego strasznie szybko serce biło, aż mnie dusiło. Mega się wczoraj bałam i nie mogłam jakoś uspokoić... Eh, oby w środę było dobrze... Będzie 6+5

Bolą mnie plecy, ale to jest dziś pikuś. Cały dzień wczoraj i pół dnia dziś bolał mnie brzuch, ale cały łącznie z żołądkiem. Na myśl o jedzeniu mi nie dobrze, ale muszę przecież coś jeść. Cycki żyją swoim życiem i raz bolą mega a za chwilę cisza. Wczoraj mnie bolały całe plecy aż od łopatek do samej pupy a do tego strasznie szybko serce biło, aż mnie dusiło. Mega się wczoraj bałam i nie mogłam jakoś uspokoić... Eh, oby w środę było dobrze... Będzie 6+5
Trzymam kciuki za ciebie i za siebie ...

Będzie dobrze kochana. Zobaczysz.

reklama
@roki_1991 a u mnie dobrze i niedobrze :D tzn od czasu do czasu mam plamienia, potem znikają na 2 dni i znowu są...objawy nadal mam mega. Tzn całe dnie mam mdłości...bez różnicy czy jestem głodna czy po jedzeniu. Do tego zgaga. No i jestem chodzące zombie...i zaczynają się humorki i ryczenie bez.powodu :D a cycki to już jest odrębną bajka...rano codziennie zawał bo to flaki są i zero bólu...za to wieczorem wyglądam jakbym miała silikony, które bolą jak cholera...
We wtorek wizyta...juz chce być po :)

Do góry