kasiula222
Fanka BB :)
Ja się aż boje cieszyć bo oczywiście nie mam za bardzo objawów typowych np bólu piersi . I ja się już tym przejmuje ...ehhhGratulacje kochana Bardzo sie cieszę:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się aż boje cieszyć bo oczywiście nie mam za bardzo objawów typowych np bólu piersi . I ja się już tym przejmuje ...ehhhGratulacje kochana Bardzo sie cieszę:*
Koleżanka na pewno ciążę będzie miała prowadzona na heparyne i acardzie. Mutacja pai przyczynia się do problemów z zagniezdzeniem w macicy. Ja też radziłbym jej sprawdzić poziom homocysteiny bo raczej wskazane będą metyle.Moja koleżanka odebrała dziś wyniki mutacji (załączone w pliku). Moglibyście coś podpowiedzieć? Co dalej robić?
Nie panikuj. Ja na poczatku tez nie mialam. Dopiero potem sie zaczęło. Do tej pory jeszcze czasami męczą mnie mdłości. A piersi jeszcze bardziej bolą niż bolały... Jeszcze sie zdazysz tym nacieszycJa się aż boje cieszyć bo oczywiście nie mam za bardzo objawów typowych np bólu piersi . I ja się już tym przejmuje ...ehhh
Oby oby kochana a powiedz jak ty się czujesz?Nie panikuj. Ja na poczatku tez nie mialam. Dopiero potem sie zaczęło. Do tej pory jeszcze czasami męczą mnie mdłości. A piersi jeszcze bardziej bolą niż bolały... Jeszcze sie zdazysz tym nacieszyc
Dziękuję, że pytasz Jak narazie jest wszystko ok i świetnie się czuję. Mały szaleje w brzuchu w koncu i jak czasami zasadzi mi kopniaka to masakra. Ale to wspaniale uczucie. Mam nadzieję, że każda z Was, staraczek, tego szybko posmakuje. Czytam Was na bieżąco i mocno trzymam kciuki za Was kochane.@martakratka jak sie czujesz ? ;*
Wyzej napisalam KasiuOby oby kochana a powiedz jak ty się czujesz?
Super że jest dobrze Też nie mogę się doczekać kopniaków ale na razie się stresuje pierwszymi wizytami ..Wyzej napisalam Kasiu
Dziękuję bardzo za.odpowiedźNapewno zacząć od zrobienia świętej trójcy, homocysteina, kwas foliowy i wit b12. Trzeba by skonsultować się z hematologiem ze względu na Pai i z genetykiem który zawsze rozszerzy temat mutacji. Dziś na fejsie na grupie mthfr Polska ktoś wrzucił wytyczne genetyka z testdna na temat jego mutacji, bardzo dobrze rozwinięty temat, może sobie znajoma zerknąć bo chyba coś się pokrywa z tych mutacji.
DziękujęKoleżanka na pewno ciążę będzie miała prowadzona na heparyne i acardzie. Mutacja pai przyczynia się do problemów z zagniezdzeniem w macicy. Ja też radziłbym jej sprawdzić poziom homocysteiny bo raczej wskazane będą metyle.
Mialam medele swing. Cholernie droga ale bardzo dobra.Macie może godny polecenia laktator elektryczny?