kasiula222
Fanka BB :)
Ja się aż boje cieszyć bo oczywiście nie mam za bardzo objawów typowych np bólu piersi . I ja się już tym przejmuje ...ehhhGratulacje kochanaBardzo sie cieszę:*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się aż boje cieszyć bo oczywiście nie mam za bardzo objawów typowych np bólu piersi . I ja się już tym przejmuje ...ehhhGratulacje kochanaBardzo sie cieszę:*
Koleżanka na pewno ciążę będzie miała prowadzona na heparyne i acardzie. Mutacja pai przyczynia się do problemów z zagniezdzeniem w macicy. Ja też radziłbym jej sprawdzić poziom homocysteiny bo raczej wskazane będą metyle.Moja koleżanka odebrała dziś wyniki mutacji (załączone w pliku). Moglibyście coś podpowiedzieć? Co dalej robić?
Nie panikuj. Ja na poczatku tez nie mialam. Dopiero potem sie zaczęło. Do tej pory jeszcze czasami męczą mnie mdłości. A piersi jeszcze bardziej bolą niż bolały... Jeszcze sie zdazysz tym nacieszycJa się aż boje cieszyć bo oczywiście nie mam za bardzo objawów typowych np bólu piersi . I ja się już tym przejmuje ...ehhh
Oby oby kochana a powiedz jak ty się czujesz?Nie panikuj. Ja na poczatku tez nie mialam. Dopiero potem sie zaczęło. Do tej pory jeszcze czasami męczą mnie mdłości. A piersi jeszcze bardziej bolą niż bolały... Jeszcze sie zdazysz tym nacieszyc![]()
Dziękuję, że pytasz@martakratka jak sie czujesz ? ;*
Wyzej napisalam KasiuOby oby kochana a powiedz jak ty się czujesz?
Super że jest dobrzeWyzej napisalam Kasiu![]()
Dziękuję bardzo za.odpowiedźNapewno zacząć od zrobienia świętej trójcy, homocysteina, kwas foliowy i wit b12. Trzeba by skonsultować się z hematologiem ze względu na Pai i z genetykiem który zawsze rozszerzy temat mutacji. Dziś na fejsie na grupie mthfr Polska ktoś wrzucił wytyczne genetyka z testdna na temat jego mutacji, bardzo dobrze rozwinięty temat, może sobie znajoma zerknąć bo chyba coś się pokrywa z tych mutacji.
DziękujęKoleżanka na pewno ciążę będzie miała prowadzona na heparyne i acardzie. Mutacja pai przyczynia się do problemów z zagniezdzeniem w macicy. Ja też radziłbym jej sprawdzić poziom homocysteiny bo raczej wskazane będą metyle.
Mialam medele swing. Cholernie droga ale bardzo dobra.Macie może godny polecenia laktator elektryczny?