reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny mam pytanie,czy kros wie po jakim czasie mozliwa jest ciaza po lyzeczkowaniu? Nie chodzi mi o to po jakim czasie mozna bezpiecznie sie starac,tylko po jakim czasie mozliwe jest zajscie w ciaze. Jak wiecie my nie chcemy sie starac juz o dziecko i pytam bo chcialabym wiedziec jak dlugo mozemy sie kochac bez zabezpieczenia.
Mnie udo się zajść po 2@[emoji6]

@muza_ton To tylko się nie stresuj, bo jeszcze teraz rodzić zaczniesz. Wiesz że nieszczęścia chodzą parami? :p A zresztą to już chyba Twój czas, a tu kilka chętnych już jest :p

Ogromne gratulacje!!!O rany, jak to dobrze ze wszystko sie pomyslnie skonczylo. Gratulacje:) dochodz tam do siebie

Dziewczyny mam doła. Przeszly mi nudności, a do soboty mialam potworne. I boje sie, ze to oznaka ze ciaza obumarla. Czy ktoras z Was spotkala sie z taka ogromna zmiana z dnia na dzien i zeby bylo wszystko ok z dzieckien? To koncowka 6 tygodnia, widzialam juz bijace serduszko w czwartek...
Ja tam miałam z bólem piersi. Jednego dnia był taki ze w staniku nie mogłam wytrzymać a następnego dnia w ogóle ;)
Teraz Łobez skończył 5 lat ;-p
U mnie chyba będzie kolejny miesiąc starań:(test negatywny..okres pewnie na dniach zawita:(((
U mnie też;*
Kasiu poczekaj jeszcze:* Może nie wszystko stracone :) Ja miałam plamienie i teraz ciszaaa... zobaczymy co to będzie :) Trzymam kciuki żeby się Twoje marzenie spełniło :*
Za Ciebie tez kciuki ;)

Mi testy nie wychodzą :( już byłam na becie, wynik wieczorem...a pewnie wrócę i dostanę @ ;p
Kochana, Ty masz tak, jak ja. Ja też plamienie, takie brudzenie tydzień przed spodziewaną @ i od tego momentu cisza. To na pewno nie była @, bo nie było żywej krwi, tylko ciemnobrązowawe plamki.
Kiedy robisz test? Ja niecierpliwa i muszę wiedzieć co jest grane :*

@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ;) ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ :)
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh :(
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...

Mi testy nie wychodzą :( już byłam na becie, wynik wieczorem...a pewnie wrócę i dostanę @ ;p

Kiedy robisz test? Ja niecierpliwa i muszę wiedzieć co jest grane :*
W tym tygodniu robię jutro lub pojutrze. Wiesz, teraz nie wiem w ogóle nic na temat swojego cyklu. 16 sierpnia BHCG nie wyszła, ani test 17 sierpnia nie wyszedł. 8,9,10 sierpnia takie brudzenie bardzo delikatne (na zasadzie: rano troszkę się pojawiło, po południu nic - cisza, następnego dnia w południe się pojawiło, później cisza - opisywałam wszystko). Zbadałam też 16 sierpnia progesteron: 0,137. Mówię Ci - masakra. I w końcu przestałam robić testy, bo już mnie to wkurzało. Teraz czekam na zamówienie z apteki i sprawdzę, co jest grane po takim czasie.

@Syl92 testy nie zawsze wychodzą. A beta prawdę ci powie ;) ja idę jutro sprawdzić przyrost i mam oczywiście stresa jak nie wiem.. Ale cóż, średnio mam już na cokolwiek wpływ :)
Laski, potrzebuję takiego kopa w d, że wszystko będzie dobrze.... Ehh :(
Siedzę właśnie przed gabinetem bo musiałam przyjechać po receptę...
Będzie dobrze!

reklama
Do góry